Aktywne Wpisy

Aowe +150
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Od razu dwa modele: Sahel i Native.
Powiedzenie "100 lat za murzynami" nabiera nowego znaczenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
#motoryzacja #samochody #afryka #polska #gospodarka
źródło: temp_file4253752989801914648
Pobierzźródło: itasroua
PobierzFajnie też, że jakieś 85% ludności tego kraju nadal sra do dołka wykopanego za domem, nie ma dostępu do bieżącej wody, nie ma dostępu do stałej elektryczności, 59% mieszkańców nie potrafi czytać i pisać, kraj trapią choroby i braki plonów rolniczych ale hej....
Mają własne samochody!!!!!11111
źródło: GjIE_70WQAAY1y-
Pobierzhttps://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-zwolnienia-i-straty-niemieckie-koncerny-motoryzacyjne-w-kryz,nId,7778465
Robia to, żeby cła ominąć.
Będa musieli zrobić jak Japonia, której nikt nie rozumiał i się pukał w głowę dlaczego likwidują swoje kultowe produkty, a zaczęłi budować przemysł wyłącznie pod high-tech. No i tu wychodzi prosta konkluzja, że Japończyk chce i potrafi zrobić (i sprzedać) coś więcej niż kolejną Hondę Toykę czy Playstation.
Przecież w Polsce też są