Aktywne Wpisy
Aloms +1
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek
szczurczyk +14
Jak oszukać rządowy program pierwsze klucze? Bardzo prosto. Poniżej przedstawiam wam swoje osobiste refleksję jak fliper pięknie zarobi a właściciel mieszkania będzie zadowolony.
Po pierwsze, bardzo was proszę o wykopywanie tego tekstu niech informacyjnie niesie się dalej.
Plan zarobienia dużej kaski wykorzystując rządowy program:
Pierwsze
Po pierwsze, bardzo was proszę o wykopywanie tego tekstu niech informacyjnie niesie się dalej.
Plan zarobienia dużej kaski wykorzystując rządowy program:
Pierwsze

źródło: images (4)
Pobierz
Coś co jest warte max. 1000 dolców zostało sztucznie do pompowane do 100k dolarow xD
Skończy się to fala samobójstw myślę może bankructwem wielu osób a grube ryby się obłowią.
Lepiej wyjść ze strata póki można.. czy będzie dalej roslo? Wątpię.
Już próg 96kpada. Wartość bitka szacuje na 40k..
..
#bitcoin #kryptowaluty
Czy Bitcoin może kosztować milion? Tak, jak znajdzie się tyle osób które będą chciały tyle zapłacić. Czy Bitcoin może spaść do 1000 dolarów? Wątpię by aż tak ludzie stracili w niego wiarę.
Ludzie się nie raz śmieją że porównuje komputerowy pieniądz do piramidy, ale właśnie tak to jest.
@blackghost: Prawidłowo. Jak spadnie do 40K, warto kupić ile się da i zaczekać na kolejna górkę. Pewnie osiągnie ze 120k bez problemu. Skąd to wiem? Zmyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bez przerwy trwa taka nagonka :) A bitcoin rośnie pomimo tego. Na tym cały dowcip polega.
@blackghost: słyszałeś coś o cenie za prąd którą trzeba zapłacić z wydobycie bloku w sieci ?
Nikt normalny nie będzie dokładał do interesu, więc choćby to jest jakimś małym odzwierciedleniem jego.wartosci a 1k to skąd wziąłeś ? XDD