Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LZBNZ: ale mnie wkurzają tacy zjadacze kanapek, w jednej łapie kanapka a w drugiej łapie myszka i jak w chlewie proszę ja was, ciamka, mlaszcze, honho jaka dobra kanapka z masełkiem, serem zółtym i obowiązkowo gotowanym jajkiem, nie róbcie tego, jak pracujesz z domu to rób co chcesz pracujesz z innymi udawaj przynajmniej człowieka z szacunku do wspólnej przestrzeni w pracy. Bb( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Hubbabubbastyle: właśnie rozpakowałem paczke kiełbas przy biurku i sobie jem do kanapek z serem pasuje taka kiełbasa idealnie. Nie ma czasu żeby pokroić to gryze normalnie w całości se w łapie trzymam i co

wcale nie czuć przecież
  • Odpowiedz
@LZBNZ jeszcze 5 - 10 lat i niektórzy będą się oburzać że ktoś się do nich śmiał odezwać bo to niehigieniczne xD, nie chcesz nie podawaj do więzienia za to nie zamkną.
  • Odpowiedz
@LZBNZ: pewnie mózg Ci eksploduje, ale jak ja się widzę po przerwie z właścicielem firmy, to witamy się ściskając.
A jak pracowałem jako szef zakładu, to schodziłem codziennie na produkcję i witałem się z każdym pracownikiem.
  • Odpowiedz
@LZBNZ: Polish men are hand-shakers. Taki tekst zapadł mi w pamięć po przeczytaniu kiedyś, gdzieś w jakimś angielskim poradniku dotyczącym kruczków kulturowych w różnych krajach, czy tam w stosunkach z ludźmi różnego pochodzenia. Też tego kompletnie nie rozumiem. A jeszcze jak zapomnisz podać tej łapy to w ogóle obraza majestatu. A już jak budowlańcom nie podasz to zaczną na ciebie bonżur mówić XD
  • Odpowiedz
@LZBNZ: raz czy dwa dałem się złapać na podaniu mokrej ręki od gościa który świeżo wyszedł z toalety xD

Nawet jeżeli to była woda z mydłem następnym razem powiem żeby s--------ł
  • Odpowiedz
@LZBNZ: W ogole to podawanie brudnej lapy jest chore - ludzie nie myja rak po sikaniu i trzymaniu fiflaka, dlubia w nosie itp. Potem te lape podaja. Po co? Nie mam pojecia. Okazac szacunek? No nie. Przywitac sie? Przywitac sie mozesz mowiac 'czesc'. Ponadto, jak juz wyciagasz lape, to podawaj tez kobietom, wiec albo wszystkim w pomieszczeniu (robienie obchodow po calej firmie to jest wyzsza szkola z----------a) albo nikomu.

@
  • Odpowiedz
@LZBNZ: no tragedia, zarazi cie i umrzesz, ręki nie podawaj, potem cześć nie mów (no bo przecież może maila wysłać) a potem siedzą takie miernoty w internetach i piszą że kiedyś to było, że ludzie bardziej otwarci, przyjaźni. Zawsze jak gdzieś wchodzę to mówie głośne "dzień dobry" a jak kogoś znam to witam się podaniem ręki, i najsmutniejsze jest to że ludzie się patrzą jak na zjawisko bo ktoś dzień
  • Odpowiedz