Wpis z mikrobloga

Cześć!
Czy są tutaj agenci korzystający z insly?

Potrzebuje opinii użytkowników o funkcjonalności systemu - jesteście zadowoleni czy nie? Jakie daje możliwości? Czy w codziennym użytkowaniu jest uciążliwe? Czy dane dot. polisy, klienta, końca polisy można sobie zrzucić do excela? Czy insly ma jakąś funkcję pilnowania wznowień, która jest przyjazna?

Będę wdzięczna za Wasze info!

#ubezpieczenia
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wsxazx: Wdrazałem w mojej poprzedniej multi insly jako nowy crm dla nas zamiast Excela. Zaimportowane polisy często i tak musiałem treściować jeszcze raz ręcznie, z tego co sie orientuje to na ich stronce masz wypisane wszystkie funkcjonalności jakie daje ten system, przerzucenie dużej bazy z excela tam było dość problematyczne z uwagi na fakt, że system bazuje na peselach, gdzie w większości TU na polisach drukują się daty urodzenia przez
  • Odpowiedz
  • 0
@PrzypadkowyCzlowiek Dzięki! Właśnie ja jestem bardzo za excelem jeśli chodzi o np. bazę wznowień, więc CRM musi zaproponować coś naprawdę super żeby mnie przekonać. Uroki sympatii do Excela :)
  • Odpowiedz
@wsxazx: Ja jedynie od nich mam Inslypay (dawniej tubapay) terminal gdzie w części firm mogę przyjmować płatności bez prowizji.

Co do bazy, to od xx lat używamy agenta.m6, zdecydowanie wygodniejszy od excela, mimo że ich kalkulator mocno kuleje, ale do samej bazy jest dobry + listy wznowień, wysyłanie sms i email do klientów o polisch etc. Nie jest idealny, ale nie wyobrażam sobie pracy bez tego :D
  • Odpowiedz