Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jakiś czas temu zaczalem uzywac #tinder no i wlecial match z fajna dziewczyna. Spotkalismy sie pare razy... wszystko było ok, ale wczoraj coś mnie tknęło i przeszukałem jej listę znajomych na facebooku i okazuje, że jej matka to moja przełożona... Niby wiedziałem już wczesniej, że nazwisko bylo identyczne tyle, że to jest coś pokroju Nowak/Kowalski, rozmowy jakoś nigdy nie zeszly na tory rodziny więc nie myślałem nad tym głębiej. Teraz nie wiem co zrobić... Raczej o mnie nie wspominała jeszcze i pewnie sama nie jest świadoma tej sytuacji, no bo czemu mialaby kojarzyć podwładnych matki, ale jest ryzyko, ze wspomni cos mamusi o mnie. Mialem mysl zeby zerwac znajomosc, ale mam obawe, ze nie wazne czy pojde w to dalej, czy zerwe kontakt to sprawa wyjdzie i narobie sobie smrodu. Szczególnie że różnica wieku to jest 8 lat (ona ma 20)... Co robić bo na tym etapie to już i tak czuje się spalony...

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale mam obawe, ze nie wazne czy pojde w to dalej, czy zerwe kontakt to sprawa wyjdzie i narobie sobie smrodu.

@mirko_anonim:
To tym bardziej nic nie rób. Skoro uważasz, że każda decyzja będzie zła. A tak los podejmie decyzję za Ciebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w latach nastoletnich pojechałem na obóz. Poznałem tam laskę, wiecie taka wakacyjna dziewczyna. Po powrocie jakoś ciągnęliśmy znajomość, aż zaprosiła mnie na chatę. Jej matka okazała się moją nauczycielka z liceum. Ogólnie do końca wakacji relacja padła.
Zgadnijcie kto pierwszy został wzięty do odpowiedzi z wiedzy z poprzedniej klasy i wrócił do ławki z lagą w dzienniku.
  • Odpowiedz
Zgadnijcie kto pierwszy został wzięty do odpowiedzi z wiedzy z poprzedniej klasy i wrócił do ławki z lagą w dzienniku.

@Fletch: trudne się trafiło, Pioter? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz