Aktywne Wpisy

Sudice +1
P------e te krosty na mordzie 20 lat już próbowałam już wszystkiego i g---o dalej im bardziej się człowiek stara żeby ich nie było tym gorzej nic tylko zdechnąć tylko
#zalesie
#zalesie
kkecaj +40
Nałożę cła na prawie cały świat w tym swoich największych sojuszników jak Korea Południowa , Kanada i Europa. Co może pójść nie tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#usa #wydarzenia #swiat
#usa #wydarzenia #swiat
Ale mnie denerwuje jedna rzecz w moim związku. Mam wolny zawód ale od tego ile pracuję i ile zaangażowania w to włożę zależy ile zarobię. W praktyce zarabiam dobrze ale mam też naprawdę spore wydatki. Nie mam jak ich uniknąć, muszę płacić. Mój partner oczekuje spędzenia z nim sporej ilości czasu, nie dzielimy też równo obowiązków domowych bo ja robię dużo, dużo więcej. Przez to ostatnimi czasami zaczęłam zarabiać mniej i prawie nic mi nie zostaje co jest powodem mojego zirytowania. Przemyślałam i doszłam do wniosku, że zaczynam pracować jak na etacie czyli 8h nie ma mnie w domu, zajmuje się pracą. Jaki jest efekt? Facet ma pretensje, że mam mało czasu, że jestem zmęczona (btw dokładnie tak samo jak on we wszystkie dni pracujące). Wracam do domu a tam bałagan, nic nie ruszone.
Zastanawiam się czy taki związek ma jakikolwiek sens…
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
O to chodzi bo zazwyczaj laska wychowuje faceta dla innej , facet nigdy nie zmieni się dla tej z którą jest ale wiedzę którą zdobył wykorzysta do poprawienia następnej relacji , ja bym to zostawiła w czorty
Oni mają opóźnienie umysłowe dlatego następna dostaje to
Faceci okazują miłość czynami , jeśli on sprawia że jej życie jest cięższe a nie lżejsze to jej nie kocha
P------o by mnie gdybym musiała ciągle się o coś prosić
@Mistymay: ale c--j tobie do tego jak oni prowadza swój dom i jak podzielili się obowiazkami xD i to własnie ty zyjesz mentalnością janusza z PRL który nie może zaackeptować że nie każdy żyje tak jak ty sobie wymyśliłaś. a jak tej OPce to przeszkadza to niech z nim to ustali,