Wpis z mikrobloga

@fakty_i_faktury: spostrzeżenia możesz mieć różne, planuję zobaczyć coś co ludziom się zwyczajnie nie podoba, kręcili to w Sosnowcu trochę, resztę kręcono w Jastrzębiu-Zdroju, Warszawie i Kaliszu, więc może jakieś znajome miejsce, ale nie wiem czy serial do którego podobno znów trzeba robić napisy, jakoś janosiika, klossa i psa i pancernych, to ze starych, ale kiepskich, 13 posterunek, czy inne klany słychać też zajebiście, tam jest problem ze słyszalnością, chociaż dźwiękowców
  • Odpowiedz
@fakty_i_faktury: dżwięk w serialach czy filmach z Polski, to jest dramat, już nie mówię tu o oglądaniu hitu "Biała odwaga", tu kombinowałem, bo jeden telewizor w ogóle nie czytał napisów, a tam 99% filmu po góralsku i po niemiecku, oczywiście w opcji standard w vod - bez żadnych napisów, dopiero później pokapowałem, że zły telewizor, i dało się włączyć napisy
  • Odpowiedz
@fakty_i_faktury: dzięki temu serialowi odkryłem now pasję. Oglądanie do końca seriali które są straszne pod każdym względem. Właśnie go skończyłem, nie zasnę dzisiaj, muszę to rozchodzić.
  • Odpowiedz
@ImeNs: to czemu młodemu ucieli rękę, a gruby stoi z szefem na trybunie jakby nigdy nic, przecież jego zadanie było jeździć z młodym i go pilnować
A tamci ukarali młodego A tego grubego nie
Taka nieścisłość chyba co?
  • Odpowiedz