Aktywne Wpisy

snowak +181

Tyrande +147
Patrząc na to co się dzieje, to oświadczam się w przekonaniu, że ciąża w Polsce to strzał w kolano.
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Żeby nie było, nawet bez tej sytuacji nie chciałam mieć dzieci, ale jeśli ktoś by chciał mnie przekonać do ich posiadania, to przez te sytuację to już będzie praktycznie niemożliwe.
Jeśli tylko płód uświadczy jakiś problemów, to nie będziesz mogła z tym nic zrobić, będziesz nosić żywego trupa w sobie. Lekarze będą Cię mamić, że
Nadszedł czas rozstrzygnięć i zakończenia wojny na Ukrainie.
Tak uważa Donald Trump, który 21 stycznia został zaprzysiężony na 47. prezydenta Stanów Zjednoczonych. Według Trumpa dużą część winy za “wybuch” wojny na Ukrainie oraz za jej “przedłużanie” ponosi jego poprzednik - Joe Biden. Trump uważa, że wraz z jego powrotem do Białego Domu, pojawia się zatem szansa na nowe otwarcie i szybkie zakończenie wojny.
Prezydent wyznaczył już osobę, która ma poprowadzić negocjacje pokojowe w sprawie Ukrainy. To emerytowany generał Keith Kellogg. Według nieoficjalnych informacji, Trump dał Kelloggowi 100 dni na wypracowanie porozumienia z Kremlem.
Władimir Putin zadeklarował gotowość do rozmów, a nawet wyraził chęć osobistego spotkania z prezydentem Trumpem.
Czy to oznacza, że jesteśmy blisko przełomu i już wkrótce działa na Ukrainę zamilkną? To niestety nie takie proste. Kreml sugeruje gotowość do rozmów, ale nie do kompromisu. Putin nadal obstaje przy wygórowanych żądaniach, które Moskwa przedstawiła Amerykanom w grudniu 2021 r., na kilka tygodni przed wybuchem wojny. Te żądania wykraczają daleko poza Ukrainę i dotyczą przebudowy struktury bezpieczeństwa całej Europy Środkowo-Wschodniej.
Trump - jak zawsze - pozostaje wielką niewiadomą. Czy zadowoli go jakikolwiek układ w sprawie Ukrainy, nawet taki który będzie stanowił tylko taktyczną pauzę przed kolejną rundą konfrontacji czy może jednak Trump będzie chciał znaleźć rozwiązanie, które na dobre zabezpieczy wschodnią flankę NATO i uniemożliwi wpadnięcie Ukrainy w rosyjską strefę wpływów?
Zapraszam na nowy materiał wideo
Jeśli spodoba się Wam to proszę o wykopanie znaleziska - ktoś mnie ubiegł przy dodawaniu.KLIK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rosja #ukraina #lagunacontent #geopolityka
@JanLaguna: kacapowi epoki się pomyliły, że będzie strefy robił. Dzięki kremlowskiej małpie Europa inwestuje w swoje bezpieczeństwo i rozszerza swoje wpływy. Ogólnie ma nadzieję, że za niedługo putina zabiją.
źródło: image
Pobierz@EmDeCe: lepiej by było żeby gnił w więzieniu do końca życia, jak go zabiją to dla wielu bezmózgów zostanie męczennikiem
Komentarz usunięty przez moderatora
Szkoda ze tylko jaki filmik, wolałem czytać Twoje materiały. Ale i tak fajne.
Komentarz usunięty przez autora