Aktywne Wpisy

Aowe +108
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
#p0lka #p0lki #p0lek #k0biet #k0biety #k0bieta #kobieta #kobiet #kobiety #polka #chad #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #badoo #sympatia #fotkapl #milosc #hipergamia #s--s #julka #cuckold #erasmus #natura #szarpankizzyciem #blackpill
źródło: temp_file6055484724731541275
PobierzWiększość chłopów ogląda p---o.
Większość bab dałaby murzynowi.
Przenikliwość 100
Ale statystyki mówią że jednak dosyć często ludzie po to sięgają xD
źródło: 1000000172
Pobierz@PfefferWerfer: A większość chłopów dałaby komukolwiek.
@bigos555: No tak, przecież chłopy temu nie zaprzeczają. Co chcesz udowodnić tym stwierdzeniem?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@bigos555: Nikt nie wyje, chłopy ruchałyby co popadnie bo tak są zaprogramowani hormonalnie, ale żyją w warunkach seksualnego deficytu gdzie to kobiety warunkują kto uprawia s--s, a kto nie. Dlatego topowe samce wybierane przez samice ruchają astronomiczne ilości kobiet, a dolne 80% leszczy walczy o ochłapy i cokolwiek.
Największy ból d--y o puszczalstwo kobiet ma