Aktywne Wpisy

Co lepsze za 100 tysięcy
- Nowy kompaktowy samochód KIA 73.3% (291)
- 15 letnia klasa premium BMW 26.7% (106)

Uuroboros +10
nie chce mi się już oglądać p---o a gram już tylko w stare gry. Rutyna to moje całe życie a wyprawa do zoo ciągnie mi się już drugi rok.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
Mógłbym czytać se książki całe dnie i nie zauważyłbym że jest noc, spontanicznie nic mi się nie chce, szybko popadam we frustracje w kontakcie z instytucjami prywatnymi i państwowymi, denerwują mnie rzeczy wybijające mnie z codzienności
Dorosłość jest p------a.
W nocy nie moglem spac nerwowka, rozdraznienie, czulem napiecie nerwowe w glowie w rekach, myslalem ze mnie rozniesie jak sie obudzilem spocony a tez spalem bardzo plytko, wiec zjadlem lek znany betablocker ktory mam na takie sytuacje i 10mg hydro zeby zniesc napiecie, leki po okolo godzinie znaczaco pomogly ale co mi bylo nie wiem
Jadlem pierwszy raz od wielu lat kreatyne tego dnia moze to przez to? Sprawdzilem ze w skladzie poza creapure miala tez magnez i duzo B12 2400% na dawke - moze to przez to B12? Czy przez sama kreatyne?
#suplementy #kreatyna #c---------------a #zdrowie #farmacja #farmakologia #leki #silownia #mikrokoksy
źródło: pol_pl_HIRO-LAB-High-Quality-Creatine-Creapure-300g-39098_1
Pobierz