Wpis z mikrobloga

@Ada_Szamborska: najważniejszy punkt to ten o rapie, ja p------ę jakie trafne. Biali ludzie słuchający patusiarskiej pseudomuzyki dla upośledzonych intelektualnie Murzynów-przestępców, co za upodlenie.

• Odpowiedz
@tyrytyty: zacznijmy od tego że rap to nie muzyka (zresztą rąk samo jak hip hop). Boże, jak ja tęsknię za boomerskimi czasami gdy najpopularniejszy był drum and bass i elektro pop
  • Odpowiedz
Biali ludzie słuchający patusiarskiej pseudomuzyki dla upośledzonych intelektualnie Murzynów-przestępców, co za upodlenie.

@tyrytyty dosyć niespotykana opina o disco polo, ale w sumie nie da się nie zgodzić
  • Odpowiedz
  • 4
@CheSlaw

>Biali ludzie słuchający patusiarskiej pseudomuzyki dla upośledzonych intelektualnie Murzynów-przestępców, co za upodlenie.

@tyrytyty dosyć niespotykana opina o disco polo, ale w sumie nie da się nie zgodzić

Disco polo nie jest aż tak degradacyjna muzyka.
  • Odpowiedz
@tyrytyty: Nazwałem to 20 lat temu planem negroidyzacji polskiej młodzieży, mimo że mam na półce dużo rapowych płyt to jak widzę te post-rapowe bękarty dla patusów typu jakiś sralnik srontana czy jakieś trapowe bełkoty o ruchaniu dziwek i pieniądzach (adresowane do prowincjuszy z kieszonkowymi od wiążących koniec z końcem starych) to mam ochotę zrobić podwójnego van gogha XD
  • Odpowiedz
@plyty_chodnikowe: wszystko sie zgadza, w 2006 Nas nagrał słynny album "Hip Hop is dead" chlop wiedział co się święci. parę lat później nastąpił zalew trapów nagrywanych przez beztalencia na autotune i to byl ten moment gdzies w okolicach 2012-2014 gdy przestałem tego słuchać.
  • Odpowiedz