@Joker6699: ostatnio laska też męczyła bułę żeby się spotkać. Powiedziałem, że skoro chce to ok, ale daje mi na paliwo (bo musiałem 30 km dojechać) i stawia żarcie, bo będę głodny po robocie...no i faktycznie zapłaciła xd
Chyba nie tak dawno latał po wykopie screen że właśnie jakas matka dawała 13 latkowi pieniądze na kwiaty i inne duperele plus chłopak piekł jej ciasta do szkoły a ona go zlała xD
@Joker6699 W życiu nie zapłaciłam za siebie na randce. Były sytuacje, że z kultury pytałam czy się dołożyć do rachunku, ale zawsze wówczas spotykałam się ze stanowczym sprzeciwem. I uważam, że tak powinno być. Wystarczy nie spotykać się z kilkoma kobietami jednocześnie i wtedy kolacja nie będzie znaczącym obciążeniem finansowym :).
@Joker6699: tyle, że to wszystko nie ma znaczenia Pod warunkiem, że realnie się podobasz i pociągasz kobietę Wtedy i spacer będzie wspaniałym pomysłem A jak się jest conajwyzej przeciętnym normikiem to trzeba się płaszczyć
@Turczyk: ale co się baituje? przecież to przykłady, jak to się mówi, z życia wzięte. myślisz, że ani razu nie miałem styczności z czymś takim w rzeczywistości? miałem, wielokrotnie xDD
Stawiam dolary przeciw orzechom że ojca to w tym domu nie ma bo pewnie wrócił do siebie do Kenii XDDD
Znam takiego jednego kukoldzika majkiego noxa co sie bez ojca wychowywał i to jest tragedia ludzka XD
przynajmniej prawdę powiedziała
obrzydliwą, bo c00rewską ale prawdę
źródło: Projekt bez nazwy_20240224_194418_0000
PobierzPod warunkiem, że realnie się podobasz i pociągasz kobietę
Wtedy i spacer będzie wspaniałym pomysłem
A jak się jest conajwyzej przeciętnym normikiem to trzeba się płaszczyć
@wooster: spokojnie jakieś 90% lasek jest normalna i to zwykłe, fajne dziewczyny
ale na wykopie wykopuje się te 10% wariatek i wciska innym, że większość się tak zachowuje