Aktywne Wpisy

henrykTransformator +926

Nordri +375
Mirki trzymajcie za mnie kciuki, dzisiaj wychodzę za mąż xD
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort
Ślub mały, cywilny, tylko najbliższa rodzina (w tym nasze bombelki 10 i 12 lat iksde) - a i tak stres w cholerę.
Żadnych garniturów, żadnych sukni, obrączki tytanowe, a po ślubie pójdziemy wszyscy na uroczystego chińczyka :)
Tort

źródło: gołompki
Pobierz
1. Nie dziwcie się, że niektórzy mają was za podludzi, jeśli chodniki, bramy, wejścia są zasypane petami mimo obecności kubłów z popielniczkami.
2. Mało kto upomina rzucających pety na ziemię o to, bo to jest bezcelowe - jedyny skutek to zostanie zwyzywanym, wyśmianie lub czysta ignorancja. Jeszcze nigdy nie widziałem by po zwróceniu uwagi ktoś wyrzucił tego peta do kubła na śmieci nawet gdy ma ten kubeł metr od siebie.
@lycaon_pictus: Ja parę razy zwróciłem uwagę. Wielkie pikachu face, że jak położysz peta na daszku kosza to on potem spada obok kosza, a nie wpada do środka tylko leży sterat wokół. "Ale to żeby się nie zapaliło." To go kuźwa zgaś.