Wpis z mikrobloga

Baby powinne mieć zakaz jakiejkolwiek styczności z usługami związanymi z motoryzacja.

Sprzedaż części, aut, ubezpieczeń i czegokolwiek co jest związane z samochodami.

Zawsze jak coś próbuje załatwić i odbiera baba i odrazu wiem że będzie problem ze wszystkim po kolei nawet że wpisaniem modelu auta. 3 razy powtarzałem audi S5 a ta wysłała meila dodatkowego meila z zapytaniem czy to jest odpowiednik audi A8......

BOŻE

#samochody #motoryzacja #niebieskiepaski #rozowepaski #audi
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@progresywneprzeladowanie: No nie zgadzam się :P Myślisz, że każdy gość związany z motoryzacją, jak mu podasz kod auta producenta będzie wiedział dokładnie o czym mówisz? Różnych aut jest multum i nie jest powiedziane, że trzeba wiedzieć dokładnie wszystko o każdym modelu. Ktoś go robi w motoryzacji musi ogarniać budowę samochodu, poszczególne komponenty, co do czego służy, jak działa. Jak jest ogarnięta kobitka to sobie z tym poradzi. Nie musi znać
  • Odpowiedz
@progresywneprzeladowanie: ja trochę inaczej powiem: ciężko się współpracuje z kobietami w obsłudze klienta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast jako managerki agentów ubezpieczeniowych muszę przyznać, że spisują się w zdecydowanej większości świetnie. Mam dobre doświadczenia.
  • Odpowiedz
Baby powinne mieć zakaz jakiejkolwiek styczności z usługami związanymi z motoryzacja.

@progresywneprzeladowanie: Nie, nie powinny. Po prostu normalne jest to, że ludzie nie znają się na wszystkim a jak nie wiedzą to dopytują. Lepsza baba która dopytuje 5 razy, ale zrobi coś dobrze jak chłop wbity w ambicje który nie umie i nie zapyta bo jeszcze przypał będzie. Poza tym to tez jest wina warsztatów na przykład gdzie pracują różne
  • Odpowiedz
@OrzechowyDzem: Czyli od strony towarzystwa?

W działach korporacyjnych w towarzystwach też jest pełno ogarniętych kobiet na wszelkich szczeblach (od underwriterów do dyrektorów). Wyraźnie więcej niż facetów. Z jakiegoś powodu ten rodzaj pracy ewidentnie im leży.
  • Odpowiedz
@FlayedOne: generalnie sektor finansowy jest raczej zdominowany przez kobiety.

Wciąż istnieje przekonanie, że kobiety lepiej sprawdzają się w segmentach wspierających działalność firm. Opinię potwierdzają wyniki badania – większość respondentek wskazała, że kobiety mają umiarkowany wpływ na rozwój sektora, zajmując głównie funkcje wspierające – 66%. W wynikach badania uwagę zwraca bardzo duża różnica w ocenie wpływu kobiet na rozwój sektora finansowego i zajmowanie strategicznych miejsc w podziale na płeć. Wśród badanych
  • Odpowiedz