Aktywne Wpisy
arcxa +98
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #

źródło: 628e38307f253
Pobierz
Notabene +36
Wrzuciłem ofertę sprzedaży używanego Xboxa X za 2500 zł w tamten weekend na wykop, oczywiście wykopki zesrały się że to nie jest tyle warte i że posrało mnie z ceną. Wystawiłem wczoraj na OLX w tej samej cenie, dzisiaj poszedł. Kupił go chłop na 10 urodziny swojego dziecka. Jako że jestem dobrym człowiekiem to mówię że jak dla dzieciaka to super i zjechałem mu 300 zł z ceny. Był zadowolony jak cholera.
Sprzedaż części, aut, ubezpieczeń i czegokolwiek co jest związane z samochodami.
Zawsze jak coś próbuje załatwić i odbiera baba i odrazu wiem że będzie problem ze wszystkim po kolei nawet że wpisaniem modelu auta. 3 razy powtarzałem audi S5 a ta wysłała meila dodatkowego meila z zapytaniem czy to jest odpowiednik audi A8......
BOŻE
#samochody #motoryzacja #niebieskiepaski #rozowepaski #audi
Natomiast jako managerki agentów ubezpieczeniowych muszę przyznać, że spisują się w zdecydowanej większości świetnie. Mam dobre doświadczenia.
@progresywneprzeladowanie: prawie trafiła, bo to odpowiednik A4 :)
@progresywneprzeladowanie: Nie, nie powinny. Po prostu normalne jest to, że ludzie nie znają się na wszystkim a jak nie wiedzą to dopytują. Lepsza baba która dopytuje 5 razy, ale zrobi coś dobrze jak chłop wbity w ambicje który nie umie i nie zapyta bo jeszcze przypał będzie. Poza tym to tez jest wina warsztatów na przykład gdzie pracują różne
W działach korporacyjnych w towarzystwach też jest pełno ogarniętych kobiet na wszelkich szczeblach (od underwriterów do dyrektorów). Wyraźnie więcej niż facetów. Z jakiegoś powodu ten rodzaj pracy ewidentnie im leży.
@GeDox: teraz nowe A4 nazywa się A5 :D
źródło: Screenshot_1
Pobierz