Aktywne Wpisy

OBAFGKM +59
tomilipin +74
Dwie godziny temu znaleźli mojego sąsiada na sznurze. Chłop lat 36, mechanik, zostawił żonę i trójkę dzieci. To była jego druga próba, tym razem udana.
A dwa tygodnie temu brat mojego współpracownika też zawisnął.
Dla #p0lka pomoc i wsparcie, dla chłopa sznur (╯︵╰,)
#samobojstwo #ehhhhhhhhhhhhh
A dwa tygodnie temu brat mojego współpracownika też zawisnął.
Dla #p0lka pomoc i wsparcie, dla chłopa sznur (╯︵╰,)
#samobojstwo #ehhhhhhhhhhhhh
Cześć!
Słuchajcie, ale heca. Wracam właśnie z podróży z przyszłości. Byłem w roku 2065. Powiem Wam, że dużo się działo. Wszystkiego nie mogę zdradzać, żeby Was nie niepokoić i nie zaburzać continuum czasoprzestrzennego. Ale myślę, że pewne rzeczy mogę powiedzieć. Jeśli macie jakieś pytania to je zadawajcie w komentarzach.
Spoiler alert dotyczący przyszłości!
-Ziemia dalej będzie istniała, Polska także, w obecnych granicach. Zmieni się za to bardzo struktura społeczna i tak u nas jak i w całej Europie, będzie mieszkać bardzo dużo osób o innym kolorze niż biały;
-Sztuczna inteligencja bardzo zmieni rzeczywistość i wywróci rynek pracy do góry nogami;
-Człowiek postawi swoją stopę na Marsie!
-Obcy istnieją!
-Polska nie zostanie mistrzem świata w piłce nożnej, ani nawet nie będzie na podium;
-hipergamia wystrzeli tak mocno, że na rynku matrymonialnym będzie jeszcze gorzej;
- i coś dla kolegów z tagu przegryw, niestety nie zaruchacie. :(
Czy bwp-1 dalej jest głównym orężem polskiego zmechu?
źródło: 1000001155
PobierzWiem ale jak zaciupciałem to nie mogę być virgin bo to jak otwarty sok. Ale czy bedziesz jeszcze ciupcial to inna sprawa o to mi chodzi więc kumam o co Tobie. Ale nie muszę wszystkiego dopisywać ;P