Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam niecodzienny problem. Nikłe libido u męża. Dodam, że jest ode mnie sporo starszy (o 15 lat). W wolnym czasie piwko przed telewizorem. A ja chodzę sfrustrowana. Nie zdradzę go. Nie wiem, co robić, bo po raz pierwszy spotykam się z taką sytuacją. Zazwyczaj to mężowie muszą prosić o współżycie oziębłe żony. A u mnie jest odwrotnie. Pytanie do mężów oziębłych żon - jak sobie radzicie z popędem? Zdrada nie wchodzi w grę. Może jakieś tabletki na obniżenie libido dla mnie? Niestety mam bardzo wysokie libido. Mogłabym robić to codziennie. A z moim mężem mam współżycie maksymalnie kilka razy w miesiącu. I dla jasności, dbam o siebie, regularnie ćwiczę. On w ogóle się nie rusza. Z miesiąca na miesiąc czuję się coraz gorzej. Samoocena mi spada, chodzę sfrustrowana.
#zalesie #zwiazki #seksuologia #pytaniedoniebieskichpaskow #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim no wzięłas sobie piernika 15 lat starszego i się dziwisz czemu badyl już nie staje , to było do przewidzenia szczególnie że faceci wcześniej tracą aktywność seksualna , myślę że to kwestia czasu jak go zostawisz albo zdradzisz z takim co jeszcze może
Branie sobie o wiele starszego faceta to zawsze głupota szczególnie że baby mogą dużo dłużej i tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zazdroscisz mu tego że wysiadł już keksualnie? Każdy stary chłop który się ogląda za dużo młodszymi powinien sobie przekalkulować co on zrobi jak baba będzie jeszcze w kwiecie swojej seksualności a on będzie miał już flaka dla niej i wtedy baba zla nie dobra bo się zaczęła puszczać , ale to stary facet mógł pomyśleć zanim się wziął za młoda , później demonizowanie bo 40 latka ma libido jak wscieknieta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim 1. Ile macie lat?
2. Czy zawsze tak było?
3. Według ciebie, czym może być spowodowane niskie libido u męża?
4. Czy miało miejsce cokolwiek co mogłoby wpłynąć na obecny stan rzeczy (jakaś "wpadka" w sypialni, coś co ktoś powiedział, stres w pracy itd.)?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to się nazywa aseksualność i fakt, czasami i ja chciałbym być aseksualny. Masa problemów znika po wyłączeniu seksualności, nie tracisz tyle energii i czasu na debilizmy związane z godami. Pasowałoby idealnie do mojego aromantyzmu ale niestety nie można mieć wszystkiego.
  • Odpowiedz