Aktywne Wpisy

wykop +252
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +725
A tu proszę, "piechota dronowa" jest w sumie faktem, bo drony stały się głównym atutem lekkiej piechoty.
Fakt nazywał je per "bied drony" "bieda fpv" i podobne. Ale nie pamiętam żeby był przeciwnikiem wdrażania ich do armii. Moim zdaniem jego opinia była: "raczej na tak, ale bez szału"
Po ostanim filmiku, wygląda że bardziej jest pro-fpv.
Nie chce nikogo bronić, poprostu taką mam osobistą opinię.
Przynajmniej niektóre z założeń ANW są prawdziwe @Jellycrusher:
@PsK1928 @bartja @mleko3-2procent @szurszur @recznik_z_ikei @pyszniarz
Nie interesuje mnie wasz plemiona i pato-wojenki.
A tobie plemienniku radze się zastanowić czy ślepe spijanie słów kimkolwiek by nie była ta osoba - jest racjonalne.