Wpis z mikrobloga

@Joker6699: beke mam z tych podróży lasek. One chyba defaultowo mają wpisane "podróże" w każdą apke społecznościowa przy zakładaniu konta.
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: Brakło Ci przecinka chyba, ale odpowiem jakby tam był. Wspomniana pustota i płytkość nie jest zależna od płci. W tym przypadku właściwie nawet nie wiemy, czy dziewczyna rzuciła pustym frazesem czy rzeczywiście muzyce poświęca więcej uwagi niż przeciętny słuchacz radia. OP nie wyraził tu chęci rozmowy, nie chciał się dowiedzieć co ona ma na myśli, z góry założył, że baba bredzi i przeszedł do krytyki.

Ja rozumiem, że pewne
  • Odpowiedz
  • 12
@Joker6699 Ale Ty szukasz partnerki na tych aplikacjach, czy próbujesz coś udowodnić i z każdą w takim tonie rozmawiasz, z góry już robiąc założenia? Powodzenia z takim podejściem w znalezieniu kogokolwiek.
  • Odpowiedz
@nairoht: A, no jeżeli to jest jego cel i dzięki temu ma szczęśliwsze życie, to spoko, nie będę się czepiać, chociaż życzyłabym sobie, żeby jednak ludzi czerpali w życiu radość z innych źródeł, niż poniżanie drugiego człowieka.
  • Odpowiedz
@puddin: Co nie zmienia faktu, że co do meritum ma rację (a jego podboje na tinderze mnie akurat średnio interesują). Kobiety nie maja realnych zainteresowań i właśnie wypisują takie bzdury typu "kawa, podróże, netflix, jedzenie, spotkania ze znajomymi" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz