Aktywne Wpisy

rutkins +544
#kanalzero
Wyobraźcie sobie, że wyprawiacie urodziny. Zapraszacie całą klase. Wybieracie najlepszą sale zabaw w mieście. Mama zamawia clownów, mimów, magika. A na koniec przychodzą 2 osoby. Nie jest mi do śmiechu nic a nic.
Wyobraźcie sobie, że wyprawiacie urodziny. Zapraszacie całą klase. Wybieracie najlepszą sale zabaw w mieście. Mama zamawia clownów, mimów, magika. A na koniec przychodzą 2 osoby. Nie jest mi do śmiechu nic a nic.

źródło: temp_file5009561913530712283
Pobierz
dizel81 +46
Afera parówkowo-prądowa z wczorajszego live:)
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka
Swoją drogą Mumin tylko porówki zobaczył i pierwszy łapy wyciąga, wiecznie nienażarty knur.
Jak komuś się nie chce całego oglądać to od 1:45 główna akcja się zaczyna.
#raportzpanstwasrodka

Ja tylko pociągnął xd
#gielda
źródło: 1000008382
Pobierz@b3rserke:
A tak szczerze, to jak się robi wirtualne premiery przedrożonego gówna, które nie dowozi nawet 30% obietnic i nie można go nigdzie kupić to czemu tu się dziwić. Może i rynek gamingowy to tylko niewielka część ich biznesu ale (zasłużenie) negatywny szum w sieci robi swoje.
Dzięki za analizę.
@SmartCheetah:
Ze względu na wypuszczenie produktu, który nie spełnia oczekiwań. Skoro nie potrafią stworzyć dobrego produktu konsumenckiego a w dodatku mają problemy z dostawami odpowiedniej liczby egzemplarzy to rokuje to kiepsko także na rozwój sektora datacenter.
Po moich przejsciach to juz trace nadzieje ze ktos tutaj czyta cokolwiek wiecej niz gry-online.pl jesli chodzi o ocene spolek w ktore pakuja pieniadze XD
, jeśli wyniki nie przekroczą znacznie oczekiwań tylko będą wyrównane lub trochę wyższe to cena może spać nawet poniżej 100
@smk666: dzięki za drugą analizę.
@StdPtr: dzięki chłopaki za quality content
@SmartCheetah:
Wiem, że piszesz to uszczypliwie ale jednak spójrz jak to wygląda z punktu widzenia inwestorów, którzy nie siedzą w branży.
Wszystkie newsy trąbią, jak to Nvidia dała ciała na głośną premierę (pierwszą dużą od trzech lat), mimo że piszą to zwykle pryszczate dzieciaki sprawdzasz co się o------o. Wczytując się w temat widzisz, że firma hype'owała rewolucję, która okazała się być odgrzewanym kotletem, który nie dostarcza
@smk666: w branżowych mediach może, nie w finansowych. Śledzę giełdowe info i jedyny news, który faktycznie zrobił wrażenie, to Deepseek. Gdyby nie rozmowa z @logiczny_sens to bym nawet nie wiedział, że tam coś się dzieje w eterze w sprawie kart komercyjnych, mimo że sam jestem graczem.
Wpływ na kurs ma to żaden. Gdyby nie chińskie AI, to by pompowali powyżej 140 właśnie pod wyniki.
PS -
@SmartCheetah:
A to bardzo mi przykro, bo np. takie Great Circle bez path tracingu wygląda na Radkach kilka lat "starzej". Jak już ukończyłem to mi na youtube wbiło recenzję na 7900 XTX. Pomyślałem, że gościu gra w inną grę albo jakąś alfę. ( ͡º ͜ʖ͡º)