Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję, ze w najbliższym czasie wyjdą jakieś addony do gothica 2 noc kruka.
O ile do gothic 1 są w miarę udane, bo mamy mroczne tajemnice, ludzi z górniczej doliny, edycję rozszerzaną, Golden moda, o tyle do gothic 2 noc kruka mamy tylko returning, który już niestety mutuje do nie wiadomo czego, sam jestem, by addon miał nowe obozy, zbroje, gildie, lokacje np te z gothic 1 ale pakowanie wszystkiego i graficznie innych klimatem detali rodem z innych gier to już bruh. Jak pisałem, nostalgic edition jest nawet spoko, ale nowości nic nie wnoszą, momentami jest nuda i eksplorowanie nie daje frajdy. gothic 2 plus to odchudzony do anoreksji newblance, przeznaczenie, już o tym pisałem, niegrywalny addon przez celowy zamysł twórców, atariar nic nie daje oprócz jakiegoś łuku, czy paru detali bezgildyjnych, varus biker przeszedłem w sumie dla świątyni śniącego.

Czyli zostaje jak zwykle returning rebalance i global mod jako addony.

#gothic #returning #newbalance
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jarkendarion: na yt wpisz gothic nadchodzące modyfikacje, troszkę ich jest zapowiedzianych, w międzyczasie zainstaluj spine i sprawdź ile tam jest modów do ogrania bo jest dużo.
Zagraj w dark sage
  • Odpowiedz