Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 179
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 176
@nairoht: A ja ci gwarantuje że sam byś te psy wymordował gdyby dzień w dzień przez kilka lat ujadały za ścianą 7-15 z kilkuminutowymi przerwami. Nie miałem nic do psów, od kiedy mieszkam w bloku sam mam ochotę wszystko wymordować. To jest patologia. Psiarze na tym etapie p------ą że w blokach to dzieci / muzyka / sąsiedzi / wstaw cokolwiek i tak być, a jedyne co tu słychać to ciągłe
  • Odpowiedz
  • 71
@KRCZVSK: Tak, nie nadaję się bo muszę wąchać smród szczyn i przy każdym dniu pracy zdalnej zastanawiać się czy tym razem też będzie n---------ł kundel 7-15 za ścianą. To psiarze się nie nadają do życia w mieście.
  • Odpowiedz
@dktr Możesz wyjechać na wieś albo porozmawiać z sąsiadem, ale zamiast tego wybierasz pisanie niezbyt kulturalnych komentarzy na wykopie…
  • Odpowiedz
A ja ci gwarantuje że sam byś te psy wymordował gdyby dzień w dzień przez kilka lat ujadały za ścianą 7-15 z kilkuminutowymi przerwami. Nie miałem nic do psów, od kiedy mieszkam w bloku sam mam ochotę wszystko wymordować. To jest patologia. Psiarze na tym etapie p------ą że w blokach to dzieci / muzyka / sąsiedzi / wstaw cokolwiek i tak być, a jedyne co tu słychać to ciągłe ujadanie i smród
  • Odpowiedz
  • 71
@KRCZVSK: No najlepiej, psy w-------ą wszystkich dookoła a to ja mam jechać na wieś? Czytasz w ogóle co piszesz? Tak byłem, rozmawiałem, była też straż miejska, policja i co? Nic, kundel jak n---------ł tak n---------ł do samego końca aż zdechł, sąsiad już sobie wybił z głowy pomysły na kolejne psy, ale co z tego jak w mojej klatce są kolejne 3 które też muszą codziennie dawać znać że siedzą same
  • Odpowiedz
@dktr Myślę, że powinieneś się zastanowić czy to czworonogi faktycznie wyzywają w tobie takie emocje, czy może chodzi o coś mniej oczywistego. Wypowiadasz się w bardzo niehigieniczny sposób.

PS Większości osób psy nie w-------ą. Tylko wycinek rzeczywistości skoncentrowany na wykopie. Polacy kochają psy i wiele im wybaczają, co mnie osobiście cieszy.
  • Odpowiedz