Wpis z mikrobloga

@Cinek93 bez sensu jest 17 cali bo to kobyła a nie laptop, duże i ciężkie do tego często droższe. Lepiej kupić sobie normalną 14 a jak chce się większy obraz to monitory kosztują grosze.
  • Odpowiedz
@majk3l: Ceny laptopów z tą zintegrowaną kartą którą podałeś (rx680m) to zaczynają się od 4 tysięcy złotych, więc to słaby przykład xD Szczególnie że za 3100zł można kupix normalnego laptopa z rtx 4050.
  • Odpowiedz
Ceny laptopów z tą zintegrowaną kartą którą podałeś (rx680m) to zaczynają się od 4 tysięcy złotyc

@z1x2c3: XD. Po pierwsze to nie, bo znacznie wydajniejsze nówki nowszej generacji (np 780M spokojnie znajdziesz np. za 2700 zł, nie mówiąc o używkach.

Po drugie - pewnie się sfixowałeś na jakiś stary model na procesorze 6800H, nie wiedząc, że on występuje też pod
  • Odpowiedz
@majk3l: No... nie. Jest dokładnie tak jak napisałem. Wystarczy wejść sobie na stronę np. x-komu, potem w kategorię "laptopy" i ustawić w filtrach wyszukiwania, żeby pokazał tylko laptopy z kartami zintegrowanymi od AMD 680M, 780M, 880M. Najtańszy laptop z jedną z tych kart to 3999zł. Te karty nie mają żadnego sensu, bo laptopy które je posiadają są nieproporocjonalnie drogie do tego co oferują, więc nie warto nawet o nich wspominać.
  • Odpowiedz
No... nie. Jest dokładnie tak jak napisałem.

@z1x2c3: no nie. Jest dokładnie odwrotnie. Może takie coś widzisz jak szukasz na X-komie, ale normalne oferty z takimi iGPU zaczynają się od 2 tys i mają jak największy sens w tej cenie:
  • Odpowiedz
@majk3l: Zaczynają się od 2750zł, a nie od 2000 xD Do tego taki laptop jest na morelach aż... JEDEN. Co i tak nie ma sensu skoro od 3000zł są laptopy z RTX 4050. O drugim linku nawet nie wspomnę, bo to jakaś używka z allegro od prywatnego użytkownika i to jeszcze za 2500zł.
  • Odpowiedz
Zaczynają się od 2750zł, a nie od 2000 xD Do tego taki laptop jest na morelach aż... JEDEN

@z1x2c3: najpierw pisałeś, że:

Najtańszy laptop z jedną z tych kart to
  • Odpowiedz
  • 0
@z1x2c3 dziękuję za podsumowanie kapitanie oczywisty.

Czyli nie myliłem się - w niczym nie miałeś racji, niczego się nie nauczyłeś i będziesz zaprzeczał rzeczywistości do skutku... Aby tylko wyszło na swoje.
  • Odpowiedz