Aktywne Wpisy

konradpra +9

MiszczJoda +246
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz

Jaki laptop używany do maks 1500 zł polecacie?
Będzie służył głównie do pogrania w farming simulator np albo cs2.
I do oglądania filmów również więc matryca te 17,3 chyba będzie git.
#laptopy #informatyka #komputery #msi #lenovo #acer #hp
Jeśli chodzi o dane techniczne to lepszy będzie niż ten np
https://m.olx.pl/d/oferta/laptop-gamingowy-msi-gl73-8rc-CID99-ID13zkph.html
W tym Acer co podałeś grafika integra?
Jak do gierek
to jednak lepiej, żebyś wybrał jakąś uzywkę z jak najmocniejszą dedykowaną grafiką, a w ogóle najlepiej nie
@z1x2c3: XD. Po pierwsze to nie, bo znacznie wydajniejsze nówki nowszej generacji (np 780M spokojnie znajdziesz np. za 2700 zł, nie mówiąc o używkach.
Po drugie - pewnie się sfixowałeś na jakiś stary model na procesorze 6800H, nie wiedząc, że on występuje też pod
@z1x2c3: no nie. Jest dokładnie odwrotnie. Może takie coś widzisz jak szukasz na X-komie, ale normalne oferty z takimi iGPU zaczynają się od 2 tys i mają jak największy sens w tej cenie:
@z1x2c3: najpierw pisałeś, że:
źródło: temp_file1140819320411779591
PobierzCzyli nie myliłem się - w niczym nie miałeś racji, niczego się nie nauczyłeś i będziesz zaprzeczał rzeczywistości do skutku... Aby tylko wyszło na swoje.