Aktywne Wpisy

lronman +26
pogodny_mis65 +23
W mojej firmie był ogromny problem żeby zmobilizować pracowników do skanowania twarzy na rejestratorze czasu pracy więc wprowadziłem prostą zasade. Nie zeskanujesz się = Nie płacę za tę dniówke. Ja nie będe poświęcał swojego wolnego czasu by sprawdzać kamery o której ktoś przyszedł lub wyszedł. Aktualnie na 14 pracujących osób wszyscy skanują się jak w zegarku, ale kilka dniówek zostało przepracowanych za free zanim nauczyli się jak to powinno wyglądać. #praca

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
#bekazkonfederacji #polityka #konfederacja #braun #4konserwy #neuropa
źródło: 1000002733
PobierzPolska racja stanu to nagrywanie szurskich filmików na YT.
https://www.youtube.com/watch?v=i0xXBNWcVYo
Wielkie zaskoczenie że katolik klęka do modlitwy katolickiej a nie żydowskiej ¯\(ツ)/¯
Dodatkowo nie wiem czy znasz wypowiedz Brauna jak mówi o tym jaki jest cel istnienia polski według niego?? XD bo według niego jedyny cel istnienia Polski to bycie podnóżkiem Watykanu.
Nie podnóżkiem tylko centrum cywilizacji łacińskiej. A cywilizację łacińską zbudowano w oparciu o prawdę, własność, sprawiedliwość, wiarę w Boga. Oczywiście że Polska jest krajem katolickim i dlatego Kościół Katolicki miał, ma i będzie mieć istotne znaczenie w życiu publicznym i