Wpis z mikrobloga

Fajna rzecz w zegarku Casio . Na pierwszy rzut oka podstawowy wyświetlacz, ale podświetla cyfry jak negatywny
Mega wyraźne. Nie jestem fanem takich zegarków ale ten chyba kupie ze względu na ten ficzer.
Znacie inne zegarki z tym trickiem? Dla mnie to nowość

#zegarki #odkrywamcasio #casio
jar-mitryn - Fajna rzecz w zegarku Casio . Na pierwszy rzut oka podstawowy wyświetlac...

źródło: 1000032853

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jar-mitryn: w ten sposób cyfry są lepiej widoczne niż w przypadku zwykłego podświetlania.

P.S. W zegarkach Casio, w zależności od typu podświetlenia, można spotkać napis "illuminator" zapisany normalnie lub między strzałkami, jeśli są strzałki, to podświetlenie jest równomierne od krawędzi do krawędzi. Ten typ podświetlania jest identyczny jak w zegarkach Timex. Oczywiście Casio musiało się wyłamać z tego w G-shockach z analogowymi wskazówkami, tam podświetlana jest tylko tarcza lub tylko
  • Odpowiedz
  • 2
@jar-mitryn Mam dwa takie zegarki, tylko w innym wykończeniu (ale nie tym; wtedy jeszcze nie było). Jeden świeci normalnie, a drugi tak jak ten tutaj.
  • Odpowiedz
  • 1
@jar-mitryn W-217H-1AVEF i W-217H-9AVDF. Nie pamiętam, który tak świecił, ale chyba ten pierwszy. A nie ma mnie w domu, żebym mógł sprawdzić.
  • Odpowiedz