Wpis z mikrobloga

U tego lekarza naliczyłem 55 wizyt zaklepanych przez cały dzień (nieraz robi od świtu do nocy). Ma swój prywatny gabinet. Za prowadzenie ciąży bierze 200 zł, ale podejrzewam że średnia z wizyt może wyjść nawet większa. Jednak policzmy po 200 zł. Patrzyłem i nie przyjmuje w szpitalu, tylko ma swój gabinet.

55 x 220 zł = 11 000 zł

Ile taki lekarz jest w stanie w miesiąc ogarnąć zarobku, 60-100k?

W 2021 roku dopiero skończył specjalizacje z ginekologii.

Do tego ustala sobie grafik sam jak chce, tak samo ustala sobie stawkę, nikogo o urlop nie prosi, nie ma bata nad sobą i deadline'ów.

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Ksiega_dusz - U tego lekarza naliczyłem 55 wizyt zaklepanych przez cały dzień (nieraz...

źródło: Zrzut ekranu 2025-02-05 172535

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksiega_dusz: Jak Ty to policzyłeś, że 55 wizyty dziennie? Zakładając *przynajmniej* 30 minut na pacjentkę to masz 27.5 godziny dziennie pracy. Czy Ty masz coś między uszami?
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: przynajmniej. 30 min na pacjentkę w przypadku prowadzenia ciąży to jest praktycznie nic. Ale zakładam, że masz wiedzę ekspercką w tym przypadku, bo w ciąży jesteś co tydzień.
  • Odpowiedz