Aktywne Wpisy

Gmeras +965
Moje drogie Mirki i Mirabelki, chciałem tylko poinformować, że dziś odeszła moja ukochana Ewa.
#chcesiewyzalic
#chcesiewyzalic

WujaTHC +15
Pytanie zupełnie na serio.
Dlaczego ludzie wybaczyli tej grze? Nie poprawiono w niej zupełnie nic poza paroma bugami a teraz ma 85% pozytywnych na steamie (95% biorąc pod uwage najnowsze recenzje)
Czy wersja z dnia premiery różni się czymś od tego co mamy dzisiaj, poza odrobine lepszą optymalizacją i paroma zlikwidowanymi bugami?
#cyberpunk #gry #cdprojektred
Dlaczego ludzie wybaczyli tej grze? Nie poprawiono w niej zupełnie nic poza paroma bugami a teraz ma 85% pozytywnych na steamie (95% biorąc pod uwage najnowsze recenzje)
Czy wersja z dnia premiery różni się czymś od tego co mamy dzisiaj, poza odrobine lepszą optymalizacją i paroma zlikwidowanymi bugami?
#cyberpunk #gry #cdprojektred

źródło: cyberpunk-2077-ultimate-edition-ultimate-edition-pc-game-gog-com-cover
Pobierz
Dla jakich setupów nvidia rekomenduje zasilacz 850W? 7800x3d pobiera prądu tyle co nic, bo wg testów w PEAKu nie przekracza nawet 90, a mozna miec ryzena 9 7950x który w peaku pobierze ponad 200w.
#pcmasterrace #nvidia
@Fiodooor: Na logikę biorąc... masz dwukrotny zapas.
W najgorszym przypadku 360W (GPU) + 250W (CPU) + 50W (MOBO, ramy, peryferia) + 50W (ledy) = 710W, dodać 20% zapasu i masz 850W.
Ja sobie sprawiłem FSP Hydro G PRO 1000W za 700zł i jest git, na tier liście klasa A a w
@Fiodooor: Ja wszystko kupuje na allegro, to tylko sklep :D
Karta jest podłączona kablem który jest opisany 600W a na wtycze w zasilaczu połowa tej wtyczki opisana jest jako 12V1 a druga połowa jako 12V2, jest jeden kabel.
czy powinienem to inaczej podpiac?
@Fiodooor: a no to spoko, powinno styknąć, szczególnie że tu 600W daje a karta na papierze bierze 360W, myślałem że masz kabelki pcie starego typu, tylko pamiętaj dobrze wepnij wtyczkę, dociśnij, bo będą fajerwerki:)
źródło: image
Pobierz@maniel: Problem tylko przy zasilaczach ATX 3.0 gdzie nadal znajdują się wtyki 12VHPWR z dłuższymi pinami wykrywania napięć, gdzie przy standardzie ATX 3.1 wprowadzono 12V-2x6 który to nieco poprawił i zmniejszył szansę na fajerwerki przy niedopięciu. Natomiast większym zmartwieniem jest dobre dopięcie do karty, bo do zasilacza jest w miarę łatwo, duży, sztywny i ciężki. No i kabelki są te same.