Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kociooka: jakim prawem wypowiadasz sie o doświadczeniach mężczyzn w randkowaniu będąc kobietą (jak rozumiem)? Poza tym rozpisałaś się jak na rozprawce z polskiego w liceum, nie wnosząc nic merytorycznego do tematu - trzeba mieć talent
  • Odpowiedz
@kociooka: ale super powiedziane! Mam identyczne odczucia, jako normalny chłop 168 cm, czytam ten tag czasem dla zabawy i czuję się jakbym w jakimś alternatywnym świecie był xd
  • Odpowiedz
@kociooka: Też sie zgadzam z twoimi słowami. Moge jedynie naprostować że pewne spektrum kobiet istnieje i tyle i aż. Ale nie warto opierać na tym że wszystkie osoby takie są, bo każdy jest w jakiś sposób wyjątkowy.
  • Odpowiedz
ooooo patrzcie to są właśnie współcześni faceci, p----y i degeneraci, którzy cpaja i ruchaja i nic więcej.

@kociooka: no a jest inaczej? Społeczeństwo się psuje i nie udawajmy że jest inaczej. Może pojedyńcze przypadki normalnych ludzi jestem w stanie wskazać
  • Odpowiedz
ooooo patrzcie to są właśnie współcześni faceci, p----y i degeneraci, którzy cpaja i ruchaja i nic więcej.

@kociooka: akurat sporo kobiet z "bagazem doświadczeń" ma taką opinie o facetach. Skad wiem? z tego mi gadały podczas spotkań z appek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A najlepszym na to dowodem jest to, że masa totalnie przeciętnych, niskich, brzydkich, grubych, łysych, mało zarabiających mężczyzn ma żony, dzieci i całkiem udane życie. Gdyby wasze zasrane teorie były prawdą, to moi kuzyni czy znajomi nie pozakładaliby rodzin, bo większość z nich nie należy do najprzystojniejszych.

@kociooka: Trochę jak ja, choć teraz się ogarniam. I wbrew tym wykopkowym teoriom, to była solidna ósemka xD
Swoją drogą, fajne wpisy, ale
  • Odpowiedz