Aktywne Wpisy
ATAT-2 +134
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz
MonazoPL +50
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz

Z olx poszło łatwo, ctrl+c, ctrl+v ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Próbowałam znaleźć je w źródle strony, przez inspekcję (FF here), ale jest to zrobione w sposób, który znacznie przekracza moje umiejętności. Import zapisanej strony w HTML (obojętne, czy kompletna, czy nie) nie działa.
Oczywiście na Vinted po najechaniu na zdjęcie przedmiotu widzę link bezpośredni.
Mam tego za dużo, żeby klikać pojedynczo.
Jak to zrobić? ლ(ಠ_ಠ ლ)
może mnie nie zjedzą żywcem w #webdev
#kiciochpyta #pytanie #html
<a href="[https://www.vinted.pl/items/1840349352-dluga-sukienka"](https://www.vinted.pl/items/1840349352-dluga-sukienka") class="new-item-box__overlay new-item-box__overlay--clickable" data-testid="product-item-id-1840349352--overlay-link" title="Długa sukienka , marka: Pretty Women, stan: Bardzo dobry, rozmiar: M / 38 / 10, 250,00 zł, 265,40 zł zawiera Ochronę Kupujących"><div><div data-testid="product-item-id-1840349352--badge-container"><div class="web_ui__Cell__cell web_ui__Cell__narrow web_ui__Cell__transparent" role="presentation"><div class="web_ui__Cell__content"><div class="web_ui__Cell__body"><div class="u-flexbox u-flex-direction-column u-align-items-flex-start u-gap-small"></div></div></div></div></div></div></a>źródło: screen vinted
PobierzW konsoli:
var linki = document.getElementsByClassName( "new-item-box__overlay" ) ;
for( var a = 0 ; a < linki.length ; a++ ) console.log( linki[a].getAttribute( 'href' ))
Potem wybierasz te linki, które Ciebie interesują
może da radę
const links = Array.from(document.querySelectorAll('a.new-item-box__overlay')).map(link => link.href);a potem to
console.log(links);Tylko musisz przescrolować stronę na sam dół aby zadziałało ze wszystkimi przedmiotami