Aktywne Wpisy

FejsFak +138
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały

źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
Yuri_Yslin +28
Widzę, że dużo Mirków pisze o tym, by ratować jakoś tzw. Polskę powiatową. Tylko po co?
Zadam takie pytanie: Czy nie lepiej zbudować bardzo dobrą sieć połączeń w TOP10 i ich satelitach powiatowych, niż ciąnąć setki kilometrów torów na jakichś zadupiach przez pola i lasy, by miasteczka po 2k mieszkańców z lubelszczyzny dostały szansę?
Trendy urbanizacyjne są takie, by tworzyć duże skupiska ludności, bo znacznie łatwiej dla nich zapewnić infrastrukturę. Czemu na poziomie miasta
Zadam takie pytanie: Czy nie lepiej zbudować bardzo dobrą sieć połączeń w TOP10 i ich satelitach powiatowych, niż ciąnąć setki kilometrów torów na jakichś zadupiach przez pola i lasy, by miasteczka po 2k mieszkańców z lubelszczyzny dostały szansę?
Trendy urbanizacyjne są takie, by tworzyć duże skupiska ludności, bo znacznie łatwiej dla nich zapewnić infrastrukturę. Czemu na poziomie miasta
Tylko co same z tego mają? Czy mężczyźni zwracają uwagę na ich potrzeby? Czy słuchają o ich celach i marzeniach? Czy też traktują je jako babskie fanaberie, które można olać, odłożyć na potem, bo teraz on, jego potrzeby, plany i marzenia, są na pierwszym miejscu?
Mężczyźni chcą uległych żon, by ich blask świecił jaśniej, by we dwoje osiągnąć JEGO cel. Jej cel jest problemem, który koliduje z jego celem (odwraca jej uwagę od jego celu).
Mężczyźni myślą, że nie trzeba słuchać kobiet, bo kobiety same nie wiedzą, czego chcą, i że oni wiedzą lepiej, czego one chcą i co da im szczęście. A potem zdziwienie, że ta oddana żona po wielu latach małżeństwa, gdy tylko dzieci podrosną, składa pozew o rozwód.
Bo jest zmęczona byciem niezauważoną, niedocenianą, traktowaną jako przedłużenie jego rąk.
A gdy taka kobieta zwiędnie, to musi się liczyć z tym, że będzie zdradzana, bo jej źródełko empatii, dobrego humoru, wesołości wyschło, a sama stała się zgorzkniałą, wredną babą, która zabrania mężowi np. kupić sobie drona.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #rodzina #p0lka #przemyslenia #rozwod #feminizm
źródło: IMG_20250205_105128
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@AlienFromWenus: bo normalne kobiety sa z natury uległe a te dominujące to uszkodzone przez życie toksyki. Tyko tyle i aż tyle
Ty pewnie nie jesteś uległa patrząc na twoje toksyczne wpisy