Aktywne Wpisy

SilesianPill +250
Zabawne, że piszą o historycznie niskim poziomie urodzeń w USA (1,7), podczas gdy u nas jest 1,1 XD
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka
#demografia #polska #spoleczenstwo #blackpill #zwiazki #p0lka

źródło: temp_file3775337719344261310
Pobierz
OwyBEB +22
Przypał na wykopie, był koniec roku 2019, będąc singlem 35+, dość mocno wojowałem na tinderze, a że mam w miarę ładną buźkę, to przychodziło mi to dość łatwo.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.
Pod koniec roku poznałem pewną fanatyczkę fitnessu, 22 lata, parę spotkań i trochę się wkręciłem, ale nie traktowałem tego jako coś poważnego. W międzyczasie poznałem też studentkę, która chyba też miała 22 lata i tak się stało że spotykałem się z obiema na raz.

źródło: temp_file1596799319579858404
Pobierz
Oj prawackie naiwniaki. MAGA w Izraelu pełną gębą. AlabamaMany będą teraz walczyć z hamasem.
Jak to szlo? „ZA TRUMPA NIE BYŁO WOJEN”?
Ten psychopata i zbrodniarz nie ma żadnych zasad. Zabawne. Czekam aż przywódca Palestyny stwierdzi że przesiedlą Meksykanów do Teksasu
#usa #swiat #wojna #izrael #hamas #bekazprawakow #polityka
źródło: image
PobierzNo indianie XXI wieku.
Jedyne kogo mogą się bać to Iranu, ale jak to Bibi powiedział, Iran jest najsłabszy od lat. Jakakolwiek próba ataku na Amerykanów skończy się zniszczeniem Iranu.
Bardziej obawiał bym się powrotu do czasów sprzed 20 lat, że Iran czy inne grupy przeciwne obecności USA na
@markhausen: Albo powstanie anty-amerykański front, bo Egipt, Jordania, ZEA i Saudi już zapowiedziały wsparcie na Palestyny i odmowę przyjęcia uchodźców. Kolejne państwa arabskie też za chwilę dołączą. W ten sposób zamiast jednego konfliktu w Gazie blond błazen podpali cały region
@kogi: ostre słowa krytyki rządu Mateusza Morawieckiego, to prawda, PiS to były kompletne patałachy
źródło: 1000006389
Pobierz@Project_Im_Not_Going_In: trzydniowa wojskowa operacja specjalna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grzesiok: Akurat prawaki o tym wiedziały. Co z tego, jak w demokratycznych wyborach masz 2 pro Izraelskich prezydentów, oboje wżenieni w żydowskie rodzinki? Lewactwo zrobiło z żydów nadklasę.