Wpis z mikrobloga

W co zagrać? Cp2077 czy gow ragnarok? Cp kiedys przeszedlem ale to byla wersja 1.6 bodajze teraz podobno jest to duzo lepsza gra. Może kupię też dodatek bo podobno dobry. Gow 3 remaster przeszedlem i gow 2018, ragnarok wcale nie grałem. #ps4 #ps5 #xbox #xboxseriesx #godofwar #godofwarragnarok #ragnarok #cyberpunk2077 #cyberpunk #cp2077 #cdprojektred #gry #granie #gaming #ankieta #wcozagrac #phantomliberty #widmowolnosci

W co zagrać?

• Cyberpunk 2077 ( xbox series x) 71.9% (100)
  • God of war ragnarok ( PS4) 28.1% (39)

Oddanych głosów: 139

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@needer: cp77 grałem na premierę na ps4 i to była porażka ( przelazłem całość), na ps5 z dodatkiem to złoto. GoW nudne strasznie było¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@needer: CP jest kozacką grą, nie rozumiem tej mody na hejtowanie jej, fabuła jest TOP, wzruszyłem się nie raz, gameplay też jest miodny, gra ma swoje wady ale która jej nie ma, w obecnym stanie nie zagrać w nią to grzech :)
  • Odpowiedz
@needer zacząłem grać w tego cyberpunka na Ps5 i chodzi bardzo dobrze. Na początku jestem więc trochę nie ogarniam mechaniki ale gra płynnie chodzi i grafika wygląda dobrze. Fabuła chyba jak w Modyfikowanym Węglu coś w tym stylu.
  • Odpowiedz