Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +3
Krótka historia o moim powolnym odzyskiwaniu wiary w młodsze pokolenie:
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam
Zaprosiłem dzisiaj do siebie siostrę kolegi, bo chciała mi się odwdzięczyć za to, że ostatnio bezinteresownie zawiozłem ją i odebrałem z domówki, gdy mnie o to poprosiła. Jej odwdzięczenie mi się polegało na wspólnym zjedzeniu kolacji, którą przygotowała i spędzeniu czasu - to nasza pierwsza taka "intymna" rozmowa. Nawet przez myśl nam nie przeszło nic innego, bo znamy się ponad dekadę i pamiętam

Graner +11
#pies #grzyby #bialoporek
źródło: temp_file12031676660102858
Pobierzźródło: temp_file7329120664220042092
Pobierzźródło: temp_file4521486190734523694
PobierzMiałam kiedyś jamnika, niestety ugryzł wszystkie odwiedzające mnie koleżanki i żadna po mnie już nie przychodziła
A z białoporkiem problem jest taki ze badania sa w powijakach narazie.
Wiadomo - możesz korzystac z jakis dawnych zapisów, ale moze to byc warte tyle co przepędzanie diabła czosnkiem.