Wpis z mikrobloga

Ja miałem taką sytuację ostatnio, miałem miałem interakcję z jednym takim kanałem yyy który powiedzmy tworzył rozrywkowe videosy, to był bardzo mały kanał, ludzie go bardzo polubili, stosunkowo szybko weszli w interakcję z nim, jego kanał wybombił, on dosłownie wybombił w jutubie, on z dnia na dzień zaczął robić po kilkadziesiąt tysięcy wyświetleń i on np nie dźwignął tego, on totalnie tego nie dźwignął i ja np wtedy zacząłem się poczuwać jako osoba która jest poniekąd odpowiedzialna za jego stan psychiczny wiesz

Fragment rozmowy z Filipem z jutubowego BezSchematu/BezŻycia z 5 października 2024.
Film z kanału bez schematu zawiera ten fragment: https://youtu.be/ebB-Khrn90E?si=Z4mOe9jdc8Q8djeJ&t=1551 (od 25:51 jak Kiszak najpierw przytacza Bonkola)

#technikkowal #kiszak
josedra52 - >Ja miałem taką sytuację ostatnio, miałem miałem interakcję z jednym taki...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dawidczeta: dla mnie to jest głupi argument, oskarżanie typa za to co nie zrobił. Chłop walnął samobója bo miał problemy psychiczne o których mówił, wspominał to nawet swoim filmie pożegnalnym.
  • Odpowiedz
@tubkas12: Rafatus dalej jest aktywny w internecie. Po tym jak prowadzi streamy to widać, że chłop ma jakieś problemy ze sobą, bo często na tych streamach się dziwnie zachowuje. Nie mówiąc o tym jak bardzo aktywny jest na wykopie i jak bardzo stara się zatuszować swoją przeszłość. Na jego materiałach jest tylko kawałek jego złej strony, bo gorsze rzeczy jakie wyprawiał to stara się do tego nie przyznawać lub ewentualnie
  • Odpowiedz
po części tak ponieważ życie tego kolesia mogłoby się inaczej potoczyć gdyby nie taka promocja kanału, a jak wiadomo widownia kiszaka mocno mu psyche zjechała.

@dawidczeta: nie no to już za daleko idące wnioski xd dla menelobijcy to był losowy człowiek z internetu ani jego mama ani jego tata ani bliski znajomy, technik sam wstawiał z własnej woli filmy do internetu wiec niezależnie od jego stanu psychicznego musiał liczyć się
  • Odpowiedz
@dawidczeta co ty p--------z rafatus od początku zachlewal mordę przed wypromowaniem boxdela a sławetny szot "ja się zesralem" gdzie miał draskę na dresach podczas grania w tibie na pewno były przed boxelem. To samo tutaj,raczej jest to ew. przyspieszenie nieuniknionego(chociaż tak nie uważam bo jedyne co dostał to rozgłos). Ot historia o której jest "głośno", a gdyby nie był teraz lekko rozpoznawalny przeczytałbyś za jakies 10 lat, że jakiś random się
  • Odpowiedz
@rozgrywka-smierci: kiszak tylko pokazał typa, resztę zrobili widzowie. Np. typ odtylnatorpeda, który wyzywał innych nieposiadających suba od plebsu, a jak ktoś napisał, aby kowal się opamiętał to wylatywał z tekstem "typowy p0laczek zaglądający do portfela". Jak kowal zaczął coś mówić o pójściu do normalnej pracy to nagle torpeda "no tak, lepiej w fabryce smrodu pracować niż zarabiać na strimach".

Jak było podsumowanie roku na twitch i ludzie się chwalili kogo
  • Odpowiedz