Aktywne Wpisy

rutkins +566
#debata
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
Przecież polski rolnik to jeden z większych beneficjentów Unii Europejskiej a ten kretyn będzie mówił Unia im przekszadza. Dopłaty do maszyn rolniczych, dopłaty do ziemi, otwarcie rynków europejskich. Doktor ekonomii zasrany.
źródło: temp_file1513936434747899484
Pobierz
waro +84
Szybkie wnioski po debacie:
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie
- w sztabie Trzaskowskiego będą (a przynajmniej - powinni) rozważać czy mogą sobie pozwolić na dalsze olewanie debat. Nie ma znaczenia gdzie te debaty występują - występowanie to zaznaczanie swojej obecności w tym wyścigu. Każdy unik to strata.
- konfederacja może sobie pluć, że wystawili Mentzena, a nie Bosaka. Mentzen nie nadaje się do debat. Chyba największy przegrany tej debaty.
- Nawrocki ma w sobie zero charyzmy do wygrywania debat. Praktycznie

Mam co prawda od roku jedną osobę, z którą piszemy codziennie, mnóstwo uwagi i czasu poświęcamy sobie, bo znamy się kilka lat, ale jakoś od roku zdecydowałem się do niej odezwać na poważnie. Mam do czynienia z taką ciężką artylerią pod względem jakiegokolwiek rozwoju w tej relacji, że aż głowa boli. Dziewczyna 24 lata, całkiem w moim typie, ale strasznie zdystansowana, bo poprzednia relacja jej nie wyszła (jakieś 2-3 lata temu) i teraz unika takich tematów jak ognia, nie wiem czy ma świadomość, że z wiekiem co raz bardziej zatraci na atrakcyjności i odrzucanie chłopaków w tym wieku skończy się dla niej byciem starą panną, a szkoda jej w sumie, żeby się tak stało. Kompletnie nie rozumiem tej słynnej #logikarozowychpaskow bo skoro mamy bardzo zaawansowany kontakt, piszemy godzinami dziennie, wiemy o sobie wszystko, to przez jakieś uprzedzenia z przeszłości ciężko jest cokolwiek zdziałać. Ciężko to jakkolwiek opisać, ale ktoś może mieć i 30 lat, a dalej być na etapie umysłu małego dziecka, bo skoro poświęca się drugiej osobie czas i uwagę to pasuje to potraktować poważnie, a jeśli nie to dać znać, że spadaj i tyle. Ja już gram w tej relacji "all in", że jak nie ona to już podejrzewam, że żadna bo nie chce mi się angażować i znowu zdobywać jakieś kobiety.
#niebieskiepaski #zwiazki #relacje #zalesie #przemyslenia #rozowepaski
@AyDeeKay: Ziom, ona ma dopiero 24 lata xD Zresztą ludzie wchodzą w związki w każdym wieku, i po trzydziestce, i nawet później można kogoś poznać, oczywiście "wybór" jest wtedy mniejszy, ale ludzie ciągle się rozstają, więc ciągle wolnych jest wiele osób. Nie ma
@AyDeeKay: sugerujesz że dziewczyna lat 24 powinna być zdeterminowana żeby z kimś być, bo peron jej odjedzie i zostanie starą panną?
Nie wiem dlaczego wysłała cie na drzewo ale chyba się domyślam
Wcale mnie nie wysłała na drzewo, po prostu dziwne jest jej podejście, bo skoro poświęcamy sobie sporo uwagi codziennie i żadnych tajemnic przed sobą nie mamy, rozmawiamy na różne tematy to nie jest tak, że mnie spławia, tylko zastanawiający jest fakt, że trwa to tak długo i takie ogromne poczucie dystansu jest.
@AyDeeKay: XD po prostu nie jesteś chadem.