Aktywne Wpisy

pearl_jamik +14
moja przyjaciółka ma syna 5 lat. Ale k---a - nie obcina mu włosów i ten syn wygląda jak k---a dziewczyna. Jeszcze ma blond włosy - No kurt cobain, ale z 3 x dłuższymi włosami. Jak jej powiedzieć, że to c-----o wygląda ale żeby jej nie urazić? O co chodzi z tym trendem, żeby FACETOM dzieciom zapuszczać długie włosy? co to jest. specjalnie tak zapuszczacie, żeby na złość babci zrobić?
#dzieci
#dzieci

źródło: chlopiec-dlugie-wlosy
Pobierz
Fimke +1113
Hej mirasy, jest mi ktoś wstanie pomóc znaleźć jakąkolwiek stałą pracę w Poznaniu?
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Robiłem na orlenie, jako rejestrator medyczny, sprzedawca w sklepie osiedlowym.
Miłem sporą przerwę ze względu na wypadek w rodzinie i opiekę całodobową nad ojcem.
Brałem prace dorywcze żeby jakkolwiek wrócić szukając czegokolwiek stałego ale gdziekolwiek wysyłam przez pracuj czy olx to "dziękujemy za zainteresowanie" albo brak odpowiedzi (╯︵╰,)
#kiciochpyta #praca #
Ile lat masz?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Mandon: W przypadku większości rodzin, które znam ojcowie są bardziej tolerancyjni od matek bo ogólnie faceci są bardziej wyluzowani, mniej neurotyczni, mniej czepialscy niż kobiety. Dlatego też chłopcy wychowujący się bez ojców są tak pokiereszowani psychicznie.
I nieprzypadkowo jest tyle dowcipów o wrednych teściowych a nie ma wcale o teściach. Mężczyźni częściej mają jakieś życie poza rodziną a dla kobiet często rodzina,
@wezsepigulke: @Mandon zawód dla rodziców.
Komentarz usunięty przez autora