Wpis z mikrobloga

#przegryw Mój ojciec czasami bywa bardziej tolerancyjny od matki.Jak usłyszy że i inni mają duże problemy ze znalezieniem pracy to mam spokój na jakiś czas nie truje mi głowy że nic nie robię.Chociaż wiem,że jest to chwilowe.
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mój ojciec czasami bywa bardziej tolerancyjny od matki.

@Mandon: W przypadku większości rodzin, które znam ojcowie są bardziej tolerancyjni od matek bo ogólnie faceci są bardziej wyluzowani, mniej neurotyczni, mniej czepialscy niż kobiety. Dlatego też chłopcy wychowujący się bez ojców są tak pokiereszowani psychicznie.
I nieprzypadkowo jest tyle dowcipów o wrednych teściowych a nie ma wcale o teściach. Mężczyźni częściej mają jakieś życie poza rodziną a dla kobiet często rodzina,
  • Odpowiedz
@Mandon jak i tak siedzisz w domu, to ogarnij sobie temat publikacji produktów na Amazon KDP. W skrócie - dodajesz swój projekt i jak ktoś coś kupi, to Amazon na bieżąco drukuje i wysyła, a Ty masz z tego hajs. Jak obadasz o co chodzi, to potem szukasz nisz i lecisz z prostymi produktami typu zeszyty, notesy, kolorowanki itp. W końcu jak coś sprzedasz, wzrasta Ci ranking i więcej osób widzi
  • Odpowiedz
@Mandon: Przeprowadź się do Poznania, żeby nie dostać pracy w mieśćie gdzie masz 2% bezrobocia to po prostu trzeba nie chcieć. Idź na nocki do sklepu 24h, sprzedajesz sobie przez okienko i siedzisz samemu w robocie. Nie masz żadnych rozładunków tyle co się nabiegasz i popodajesz ludziom flaszki i nad ranem fajrant.
  • Odpowiedz