@ReduktorGowna: Dobrze ze ci powiedzialo, czesc gier da sie aktywowac podwojnie - na przyklad Bioshock Remastered, a niektóre aktywowane da się kupić :). Zgłaszałem do Goga, ale powiedzieli ze sorry ale za dużo by ich to pracy kosztowało - dlatego jak mam kody na goga to sprawdzam wcześniej czy mam już grę:). . Nice. Plusik ze ci się chciało wstawiać.
@pigmaster: olaboga. I co wtedy? Masz duplikaty w bibliotece? ( ͡°ʖ̯͡°) Ja z goga korzystam na tyle rzadko, że myślałem, że mam tam 5 gier, a okazało się, że ponad 40
@ReduktorGowna: Wtedy musisz pisac do supportu zeby odzyskac kluczyk, który łaskawie może lub nie ci ten kluczyk oddać, ogólnie integracja z prime games leży. Ja od kiedy Epic po prostu mi zabrał betę Unreala Większość kupuje na gogu.
Hello,Exceptionally? Is it my problem that redeeming code from Amazon sometimes detects that you have a game and sometimes not? Why does it work with some of the games and some not?
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
W związku z tym #rozdajo
Kto pierwszy, ten lepszy:
Aktywować kod można na gog.com/redeem
#heroes3 #gry #zadarmo
źródło: image
Pobierzźródło: 15558806206328
Pobierz