Aktywne Wpisy
BobekRobek +43
Moja 26letnia eks na rozstanie powiedziała mi że nie pasujemy do siebie bo:
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!
-mam mental starego człowieka, nie jestem rozrywkowy, nie może ze mną spędzać czasu i zabierać do znajomych na imprezy, że zbyt mało sie widujemy i ona czuje się samotna. Tymczasem mieszkaliśmy razem i mówiła że czuję się mną przytłoczona.
Związała się z 40 letnim facetem mieszkającym od niej 350km którego widzi raz na dwa tygodnie i tylko na weekendy..
Wtf?!

nivenerr +21
Obiecałem sobie, że nigdy więcej nie kupię drukarki HP. Miałem przygody z poprzednim k-------m, skończyła na śmietniku, miałem taką traumę że ponad rok nie mogłem zebrać się żeby kupić kolejną drukarkę. Brat gorąco polecał HP 7924e, mówił że korzysta już dłuższy czas, drukuje dużo, wszystko działa jak trzeba, łączy się bez problemu i dzięki ekranikowi nie ma problemu z podłączeniem do WiFi i zdiagnozowaniem czy nie ma problemu z łącznością (poprzednia k---a

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Potrzebuję pomocy, czy znacie sensowną alternatywę dla tego tworu poniżej?
(na razie omińmy temat przerabiania okablowania na RCA + uziemienie)
źródło: image
PobierzWczoraj już z braku chęci na czekanie zamówiłem u tego Pana https://www.olx.pl/d/oferta/interkonekt-gramofon-sommer-din-5-rca-z-kable-masowym-dual-unitra-bang-CID99-IDyV0eL.html Wycenił na 110 zł + przesyłka. Patrząc na koszt wtyków, okablowania + robocizna to cena uczciwa. Jak go otrzymam i przetestuje dam Ci znać, jak się sprawuje.