Wpis z mikrobloga

Siemka jak się Wam ogląda gromde? Lubię jak się tłuką, pomyślałem żeby skrzyknąć szwagra, paru kumpli i zrobić sobie taki męski wieczór z galą gromdy na żywo. Wypali? Mam projektor co daje ogromny obraz, głośniki mocne, żeby jebło, chyba będzie dobrze co? Do tego coś się wypije, coś się pogada pośmieje, pizze zamówimy. O czymś zapomniałem? #gromda
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@SergioMinetti: no to spoko, robimy to. mam nadzieje ze nas w-----i z kapci. Obraz na pół ściany 140 cali, głośniki żeby dudniło jak się będą po mordach walić. myślę, że ma potencjał, no nic, zobaczymy
  • Odpowiedz
  • 2
@w00nski: @SergioMinetti
Mordeczki ogarnięte będziemy chyba w 6 typa, Gromda na 150" elegancko. Najpierw wyjście na kebab na blokowisko potem do marketu po browarki i do chałupy odpalamy. Myślę że będzie grubo. Potężna ekipa się szykuje więc chyba klimacik będzie jak trzeba
  • Odpowiedz
@yellowman: bardzo dobrze będzie, od dawna tak ogalam gale KSW i gromda. Dłuższe eventy i więcej się dzieje niz na meczu piłki nożnej, chociaż na gromadzie czasem gadają bez sensu przez godzinę przed walkami.
  • Odpowiedz