Aktywne Wpisy
se_mallo +193
i co kobieca intuicja nie zadziałała? xdd cały czas mnie ciekawi skąd one ich biora jak ja takich gości nie spotykam nawet w dalszym otoczeniu xdd #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder

źródło: 1000007885
Pobierz
Finesta +321
Gdyby Polacy na zwrócenie uwagi reagowali nie agresją, a próbą zrozumienia i przyznania się do błędu, nasz kraj byłby jednym z najlepszych miejsc do życia.
Lecz tu wiele jednostek nie szanuje wspólnoty, czy to mienia czy prawa.
Racja ma być wyłącznie po ich stronie, nawet jak to powoduje krzywdę czy szkodę dla całej reszty.
#polska #zalesie
Lecz tu wiele jednostek nie szanuje wspólnoty, czy to mienia czy prawa.
Racja ma być wyłącznie po ich stronie, nawet jak to powoduje krzywdę czy szkodę dla całej reszty.
#polska #zalesie
Od 10 lat pracuje jako projektant, gdzie wykonuję głównie projekty dla spółek energetycznych.
Z moimi projektami to zawsze mam taki problem, że daje projekt do sprawdzenia, mają niby czas na sprawdzenie 2 tygodnie, ale zawsze to im się przedłuża i wysyłają uwagi gdzieś po miesiącu, następnie składam do sprawdzenia projekt po poprawkach i znowu po miesiącu dają jakieś kolejne uwagi itd.
Teraz jeden projekt wysłałem do sprawdzenia pod koniec listopada, przed świętami dostałem uwagi do tego projektu które naniosłem od razu i dostałem informację zwrotną, że jest okej. W oczekiwaniu na pismo z uzgodnieniem, Wykonawca był na spotkaniu z Inwestorem związku z tym tematem i na tym spotkaniu wyrzucili sporo uwag do mojego projektu, dodatkowo przedstawiciel Inwestora wrażał się o mnie w sposób krytyczny oraz nieprzychylny.
Dzisiaj mam już po prostu tego dosyć, pracuję po 9-10h dziennie, zero jakiś premii, a o podwyżkę to trzeba się naprosić, największą podwyżkę dostałem dopiero wtedy kiedy chciałem się zwolnić.
Dodatkowo w tematach, gdzie Inwestorem jest jedna ze spółek Skarbu Państwa to dzieją się takie cyrki jak teraz, zawsze dostaję uwagi w nieskończoność, a mam jeszcze na tapet rzucony jeszcze większy temat to znowu wywalą 3x więcej uwag, ale po kilku miesiącach od wysłania do sprawdzenia.
#pracbaza #depresja #energetyka #inzynieria
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Miras to jest niestety norma w tej branży, a dla Skarbu Państwa to przyp----nie się wydaje nie mieć końca, to przechodzi czasami przez wiele rąk i każdy chce pokazać jakim to ważniakiem nie jest, to jest dżungla - im więcej g---o uwag wpisane i k---ew rzucone na autora tym większym "fachowcem" taki mądrak jest w oczach przełożonych, nierzadko takie rzeczy oceniają osoby co sie ch---a na tym znają.
Znam