Aktywne Wpisy

Kichachi +354
Niech jakiś stały widz mi powie - Te telefony to tak zawsze wyglądają? Przecież IQ spada od samego słuchania tych ludzi, abstrahując nawet od treści tego co mówią xD
#kanalzero
#kanalzero

adzioq +489
Sikorski: 8 lat pisu nie zrobilo nic z reparacjami, bo nie da sie nic zrobic PRAWNIE z reparacjami i zaden rzad nie dostanie pieniedzy
Stanowski: no dobrze, ale co wy zrobiliscie przez 1,5 roku i co zrobicie?
XD Stanowski to mem
#kanalzero
Stanowski: no dobrze, ale co wy zrobiliscie przez 1,5 roku i co zrobicie?
XD Stanowski to mem
#kanalzero
Od 10 lat pracuje jako projektant, gdzie wykonuję głównie projekty dla spółek energetycznych.
Z moimi projektami to zawsze mam taki problem, że daje projekt do sprawdzenia, mają niby czas na sprawdzenie 2 tygodnie, ale zawsze to im się przedłuża i wysyłają uwagi gdzieś po miesiącu, następnie składam do sprawdzenia projekt po poprawkach i znowu po miesiącu dają jakieś kolejne uwagi itd.
Teraz jeden projekt wysłałem do sprawdzenia pod koniec listopada, przed świętami dostałem uwagi do tego projektu które naniosłem od razu i dostałem informację zwrotną, że jest okej. W oczekiwaniu na pismo z uzgodnieniem, Wykonawca był na spotkaniu z Inwestorem związku z tym tematem i na tym spotkaniu wyrzucili sporo uwag do mojego projektu, dodatkowo przedstawiciel Inwestora wrażał się o mnie w sposób krytyczny oraz nieprzychylny.
Dzisiaj mam już po prostu tego dosyć, pracuję po 9-10h dziennie, zero jakiś premii, a o podwyżkę to trzeba się naprosić, największą podwyżkę dostałem dopiero wtedy kiedy chciałem się zwolnić.
Dodatkowo w tematach, gdzie Inwestorem jest jedna ze spółek Skarbu Państwa to dzieją się takie cyrki jak teraz, zawsze dostaję uwagi w nieskończoność, a mam jeszcze na tapet rzucony jeszcze większy temat to znowu wywalą 3x więcej uwag, ale po kilku miesiącach od wysłania do sprawdzenia.
#pracbaza #depresja #energetyka #inzynieria
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
Miras to jest niestety norma w tej branży, a dla Skarbu Państwa to przyp----nie się wydaje nie mieć końca, to przechodzi czasami przez wiele rąk i każdy chce pokazać jakim to ważniakiem nie jest, to jest dżungla - im więcej g---o uwag wpisane i k---ew rzucone na autora tym większym "fachowcem" taki mądrak jest w oczach przełożonych, nierzadko takie rzeczy oceniają osoby co sie ch---a na tym znają.
Znam