Wpis z mikrobloga

#kiszak #technikkowal

Nie, żebym coś sugerował, ale dobrze by było, gdyby prokuratura wzięła pod uwagę ewentualność, że chłopaczyna padł ofiarą internetowego nękania. Nie należy wykluczyć hipotezy, że nękający mogli być podżegani przez kogoś. To jest naprawdę bardzo ciężkie przestępstwo. Szczęście w nieszczęściu, ze w necie nic nie ginie, a zwłaszcza na yt. Oby ziomek pośmiertnie otrzymał sprawiedliwość!
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zayatzz: nie ma odpowiedzialności za takie rzeczy, za dużo jest furtek do wybronienia się, ale mimo wszystko to dobrze, bo takie debile zazwyczaj są nieszkodliwe, popiszą jakieś głupoty i za chwilę się znudzą, a jednak walka z tym oznaczałaby dużą cenzurę, która byłaby wykorzystywana w równie zły sposób i używana do narzucania ludziom określonych ideologii. Przykładowo w Stanach już próbowali zamykać ludzi w więzieniach za to, że nazywali transeksualizm chorobą,
  • Odpowiedz
  • 0
@PustyCzlowiek: No z tą cenzurą to się nie zgodzę. Nie na co dzień mamy do czynienia z eską. Poza tym, prawo stanowi, że w przypadku eski, koroner i prokurator zawsze są obecni i ustala się, czy nie doszło do tego z pomocą osób trzecich np. zaszczucie i doprowadzenie nekaniem do decyzji o odebraniu sobie życia, albo namawianie do tego, albo podżeganie ludzi do nekania, którego skutkiem był samobój. To nie
  • Odpowiedz
@Zayatzz: to tak wygląda tylko na papierze. Z reguły prokurator jedyne co widzi to papier od koronera i umarza temat, na nieszczęście dla poszkodowanej rodziny - z reguły po odpowiednio długim czasie od wydarzenia
  • Odpowiedz
@Zayatzz: z wszystkich możliwych osób, które j----y po techniku wybierasz akurat kiszaka, który go lubił? XD, jak s----------m trzeba być żeby mieć aż taką obsesję, że nawet do śmierci człowieka go próbujesz przypisać?
  • Odpowiedz
  • 0
@Vinus: synu prostytutki, proste pytanie – w którym miejscu posądziłem Kiszczaka o cokolwiek? Masz proste zadanie, serze spod napletka, zacytować taki fragment. A jak już znajdziesz ten cytat, to prześlij go żulobijcy, żeby mnie pozwał o zniesławienie. Możesz odmaszerowac ;]
  • Odpowiedz
@Zayatzz: a ten kiszak w hasztagu to rozumiem, że kot po klawiaturze przebiegł i wpisał? będziesz tu teraz spanikowany cwelu pisał o pozwach xD wyjdź z domu nieudaczniku i dotknij trawy, nikt cię tu pozywać nie będzie, twoje smutne życie to i tak sprawiedliwa kara ;] lepiej usuń post jak masz zamiar dalej się tak pogrążać
  • Odpowiedz
  • 0
@Vinus: Zgadza sie! Kot mi przebiegł po klawiaturze i wybrał mu się ten, a nie inny hasztag ;] No i co teraz? A nawet, gdyby nie przebiegł, to mogę sobie pisać pod dowolnym hasztagiem, jaki mi się podoba. Dopóki nie posądzam publicznie kogokolwiek wprost imiennie o czyn zabroniony, dopóty można mi podrumlać wór! Więc wróć posłusznie do budy, jak nie chcesz mieć skróconego łańcucha ;]
  • Odpowiedz
@Zayatzz: uu ale groźna jesteś internetowa prostytutko, bać się strach :D p--------z jak potłuczony, ale to typowe dla takich wykopków jak ty, nie przejmuj się, jeszcze z tego wyrośniesz
  • Odpowiedz
Nie, żebym coś sugerował, ale dobrze by było, gdyby prokuratura wzięła pod uwagę ewentualność, że chłopaczyna padł ofiarą internetowego nękania

@Zayatzz: to po co robił patostreamy?
  • Odpowiedz
  • 0
@GeDox: A ja nie wiem, po co. To z resztą bez znaczenia w tym kontekście. Nawet jeśli był patostreamerem, to prawo powinno go chronić tak samo jakby nim nie był.
  • Odpowiedz