Aktywne Wpisy

wykop +84
Dzień dobry, Wykop! 🚀
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Wczoraj mieliśmy przyjemność zorganizować AMA z Tomaszem Czukiewskim, twórcą kanału Ciekawe Historie, które spotkało się z Waszym ciepłym przyjęciem i ogromnym zainteresowaniem. Widzimy, że takie inicjatywy naprawdę trafiają w Wasze oczekiwania, dlatego planujemy realizować więcej podobnych spotkań!
Jednym z pomysłów na kolejnego gościa jest Andrzej Dragan. Profesor nauk fizycznych, wykładowca na Uniwersytecie Warszawskim oraz Narodowym Uniwersytecie Singapuru, teoretyk zajmujący się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej. Jednocześnie fotograf,
Chcielibyście zobaczyć Andrzeja Dragana w roli naszego gościa w AMA?
- TAK, chętnie zobaczę takie AMA na Wykopie! 69.3% (1385)
- NIE, naukowe AMA mnie nie interesują. 30.7% (613)

powodzenia +3
czy mam rację nie chcąc zapłacić fachowcowi za tak położoną tapetę? przez te szpary widać gdzie był pasek tapety klejony.
#remontujzwykopem
#remontujzwykopem

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Dawno tego nie robiłem bo regularne posty o p0lkach z tindera na wykopie mi to obrzydzały
Ale jednak trzeba samemu sprawdzić bo przecież nie będę ślepo ufał jakimś tam wykopkom xD
Pewnie niejeden specjalnie ragebaituje żeby zmniejszyć konkurencje na rynku albo dla trollowania
That being said nie spodziewam sie szczerze mówiąc niczego i raczej tylko potwierdze temat
Btw jakie miasto?
@marek_osobisty: Nie, po co mi? Nie interesują mnie chłopcy ani stalkowanie jakichś g---o wykopków, których widzę pierwszy raz na oczy xD. Ale mógłbym przynajmniej estymiwac Twoje szanse i z większym prawdopodobieństwem Ci napisać, żebyś się nawet nie łudził. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Inb4 Stalk po nazwie miasta xDDDDD schizofrenik tabletka.exe
@marek_osobisty: No powiem Ci, że jakoś nie jestem specjalnie zaskoczony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)