Wpis z mikrobloga

@Rustyyyy:

i co z tego? Ekipa g---o klubu ma taki i taki zasiąg występowania. Co w związku z tym?

W związku z tym bardzo wiele. Większość tych tzw. ekip zajmuje się handlem narkotykami, ściąganiem haraczy, agencjami towarzyskimi, odpłatną ochroną lokali rozrywkowych itd. To są zwykle gangi. Im większy mają teren tym więcej zarabiają na powyższych aktywnościach. Dlatego też regularnie się mordują i okaleczają. Tu nie idzie o żadne kibicowanie tylko
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: Trzeźwy bo zgadza się z Twoją opinią? Przecież od razu widać, że o temacie wiesz tyle ile usłyszysz/przeczytasz w mediach, czyli niewiele prawdy.
  • Odpowiedz
@Shagal: Piłkarzyk się obraził, piłka kopana to była najczęstrza przyczyna bicia żony, wśród pokolenia Januszy.
I nie wyjeżdżaj mi tu z alkoholem, bo właśnie podczas meczów piłki kopanej w biedronkach są 12 paki piwa w bardzo niskich cenach.
  • Odpowiedz
@Shagal: Przyznaj prawdę. Podczas meczu reprezentacji w biedronkach jest masa taniego piwa w dwunastopakach.
Za każdym razem to samo, a w blokach słychać awantury małżeńskie.
Piłka nożna to obrzygany kibel po wypiciu za dużej ilości piwa.
Piłka nożna to wizyta w szpitalu ze względu na niewydolność wątroby lub nerek.

Ktoś te nadmiary piwa kupuje, ono nie zalega po meczu o pietruchę, tylko szybo się wyprzedaje.
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: Jakbym rozmawiał z wujkiem Staszkiem ze wsi :/ On wie bo ogląda TVN i tam takie historie, że aż strach. Żyj sobie w swoim świecie, nie będę z Tobą o tym rozmawiał bo jesteś dużo poniżej mojego poziomu w tym temacie.
  • Odpowiedz
@Shagal: Zapytaj wujka Staszka o ulubiony sport. Może jeszcze napiszesz że w biedronkach podczas meczu reprezentacji nie ma taniego piwa w 12 pakach?
Nie wiem co to za copium z twojej strony, słyszałeś o tym że 20-30 lat temu fanów piłki nożnej się pacyfikowało strzelbami głatkolufowymi?
Dobrze że ten pseudo sport traci na popularności.
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: To jest taki rodzaj rozmowy jakbym Ci napisał, że powinno się zabronić samochodów i wszystkich kierowców bym pałował, bo jeździ jakiś procent pijanych debili i ludzie giną. Kumasz? Napisałbyś mi że jestem jebnięty. Dlatego nie ma sensu rozmawiać. Ok, masz prawo sobie wierzyć, że wszyscy kibice to patusy, a ja nie czuję się na siłach wyprowadzać Cię z błędu. Apeluję jedynie żebyś czasem spojrzał na dany temat szerzej, nawet
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: Człowieku, interesuję się tym tematem więc o czym Ty do mnie gadasz? Jakie cotygodniowe ustawki i pałowanie? Jakie regularne starcia z Policją? Nie twierdzę, że nie ma patologii w tym światku, ale to jest tylko mały wycinek całości, kumasz? Możesz wierzyć w co chcesz, Twoja sprawa ale gadając takie głupoty w temacie o którym mało wiesz narażasz się na śmieszność, tyle z mojej strony.
  • Odpowiedz
@Shagal: to jest większy wycinek niż ci się wydaje.
Ten pseudosport nie powinien mieć takiego finansowania z podatków jakie ma.
A co, może ty też jesteś przestępcą? Pobicia na zamówienie, czy handel nielegalnymi substancjami? A może pralnia brudnych pieniędzy?
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: przejrzałeś mnie :/ Prawie mi się udało odwrócić Twoją uwagę od moich złych uczynków. Będę musiał na trochę zniknąć z życia przestępczego. Myślę, żeby wyjechać do Meksyku, zmienić tożsamość wiesz... Myślisz że Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko będzie dobrą przykrywką?
  • Odpowiedz