Wpis z mikrobloga

Używałem ostatnie dwa lata apple watcha, ale wracam dk androida i pytanie jaki zegarek polecicie (celuję w garmina)

Głównie używam zegarka na siłowni, stoper między seriami xd i do biegania, muszę widzieć aktualne tempo itd. W apple watch miałem też muzykę na zegarku.

Fajnie jakby to jakoś wyglądało, żeby dało się czasem ubrać do jakiejś luźniejsze stylizacji nawet do pracy.

Mogę szukać w używanych też.

Poproszę o takie warianty propozycji:
Do 1000zl
Do 2000zl
Do 3000zl

#garmin #android #bieganie #smartwatch
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Do 3000zl

@PanLodowegoOgrodu: Fenixy 7 pro szafirowe trafiają się często w tej cenie. Ale twoje wymagania to spełni cokolwiek a tu każdy poleci ci to co ma albo odradzi to co miał. Wejdź sobie na DCR i poczytaj recenzje zegarków pasujących ci do stylizacji i tyle.
  • Odpowiedz
@PanLodowegoOgrodu: Wejdz na strone garmina, podejdz do jakiegos sklepu gdzie fizycznie obejrzysz, przymierzysz, pomacasz garminy i podobne zegarki, a potem wroc z pytaniem,

Modeli jest od z-------a i jeszcze troche, do tego poza funkcjonalnoscia i wygladem fizycznym, dochodzi jeszcze kwestia ekranu (mip / amoled) i jesli nie widziales na zywo obu zegarkow obok siebie, to tak mozna w nieskonczonosc doradzac.

Jak chcesz na juz i na teraz, to fenix 7x
  • Odpowiedz
Fenixy 7

@dran2: dobry zegarek, ale, w mojej opinii, k------o brzydki. Więc jeżeli nie pracujesz w polu albo w kopalni to średnio z nim do pracy

No i garminy są okrojone z funkcji "smart". Dla mnie (może dla ciebie też) minimum to możliwość odebrania połączenia i gadania przez zegarerk. To tuta zostaj fenix 8 i venu 3. A skoro fenixy brzydkie...

Mam nadzieję, że pomogłem ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@krdewra: Więc stąd rada aby wybrał co mu się podoba bo proste wymagania stoper + tempo spełni wszystko co jest na rynku. Niższe wersje Garminów nie występują w szafrirze chyba a przy przerzucaniu żelaza na siłce to bonus jak ma być długo ładny.
  • Odpowiedz