Aktywne Wpisy
Septinsular-Emperor +106
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +314
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.
Głównie używam zegarka na siłowni, stoper między seriami xd i do biegania, muszę widzieć aktualne tempo itd. W apple watch miałem też muzykę na zegarku.
Fajnie jakby to jakoś wyglądało, żeby dało się czasem ubrać do jakiejś luźniejsze stylizacji nawet do pracy.
Mogę szukać w używanych też.
Poproszę o takie warianty propozycji:
Do 1000zl
Do 2000zl
Do 3000zl
#garmin #android #bieganie #smartwatch
@PanLodowegoOgrodu: Fenixy 7 pro szafirowe trafiają się często w tej cenie. Ale twoje wymagania to spełni cokolwiek a tu każdy poleci ci to co ma albo odradzi to co miał. Wejdź sobie na DCR i poczytaj recenzje zegarków pasujących ci do stylizacji i tyle.
Modeli jest od z-------a i jeszcze troche, do tego poza funkcjonalnoscia i wygladem fizycznym, dochodzi jeszcze kwestia ekranu (mip / amoled) i jesli nie widziales na zywo obu zegarkow obok siebie, to tak mozna w nieskonczonosc doradzac.
Jak chcesz na juz i na teraz, to fenix 7x
@dran2: dobry zegarek, ale, w mojej opinii, k------o brzydki. Więc jeżeli nie pracujesz w polu albo w kopalni to średnio z nim do pracy
No i garminy są okrojone z funkcji "smart". Dla mnie (może dla ciebie też) minimum to możliwość odebrania połączenia i gadania przez zegarerk. To tuta zostaj fenix 8 i venu 3. A skoro fenixy brzydkie...
Mam nadzieję, że pomogłem ( ͡° ͜ʖ
Albo F8/Enduro 3 albo któryś Forerunner.