✨️ Obserwuj #mirkoanonim Potrzebuję ma dniach wymienić sporą kwotę pieniędzy z #usd na #pln, więc ważny jest dla mnie jak najlepszy kurs. Dolary trzymam na koncie walutowym w #ing, gdzie kurs jest dość kiepski. Chciałbym skorzystać np. z #walutomat (i skorzystać ze zniżki na prowizję na start), ale boję się trochę po aferze z #cinkciarz.
Gdzie najbezpieczniej i najkorzystniej wymienię środki w przeciągu 24-48h?
@mirko_anonim: ING -> usługi -> Kantor sprawdzaleś? Dają 4,0781 na ten moment, a walutomat 4.09 czyli tracisz 20 zł na 1000 dolarów. W mbanku w kantorze też 4,07 także coś za coś.
@mirko_anonim ja przez cale lata wymienialem wieksze kwoty w Pomaranczarnia. Zawsze bylem zadowolony z kursów i obsługi. Na wieksze kwoty są bardzo fajnie nastawieni na negocjacje online. Polecam.
wyważony-kronikarz-74: Ja kurs mialem dobry w ing ostatnio. A bujac sie z przelewami za 100 zl to bez sensu. Chyba, ze masz do wymiany 100kola to wtedy tez warto zwrocic uwage na bezpieczenstwo.
wyważony-lider-41: Śmiało zmieścisz się! Bierz walutomat, czy tam jakąś "pomarańczarnię" jak mirek wyżej radzi, będzie na pewno dobrze! To tylko na chwilę, może sporo pieniędzy, ale czemu nie zaryzykować dla zysku 20 pln na kursie?
Potrzebuję ma dniach wymienić sporą kwotę pieniędzy z #usd na #pln, więc ważny jest dla mnie jak najlepszy kurs. Dolary trzymam na koncie walutowym w #ing, gdzie kurs jest dość kiepski. Chciałbym skorzystać np. z #walutomat (i skorzystać ze zniżki na prowizję na start), ale boję się trochę po aferze z #cinkciarz.
Gdzie najbezpieczniej i najkorzystniej wymienię środki w przeciągu 24-48h?
#pytanie #finanse #bank #banki #bankowosc #dolary #dolar #waluty #kantor
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
źródło: dolar-paralelo-30-bolivares-venezuela-marca
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord