Brakuje mi wrażeń po wielu latach robienia z siebie #chad i wbijania do głowy c---a wartej logiki która jedyne co przyniesie to żal pod koniec sprawności fizycznej.
✨️ Autor wpisu (OP): @PukierCud3r Może nie wielu, przesadziłem. Zależy od środowiska człowieka. Nie sformułowałem całego tego wywodu tak jak powinienem, trudno.
Co do składni - @OTyUjuBobrze, bywalcem nie jestem, i nie wiem, kto w jakich miejscach i na ile toleruje ironię. Wybacz. Tak po prostu się chciało
samodzielny-opiekun-9: Jak jestes w miare wygladny to wez sobie na tinderze cos poszukaj. Badoo tez ok, wszedzie sie cos znajdzie duzo zalezy od bajery, mi ona zawsze ratowala dupe bo takie 6,5-7/10 jestem.
Jak to jest. Na pewnej grupie pracy napisali ze w byle korpo po studiach mozna dostać 10k na rękę ale z tego co sie orientuje nikt z moich znajomych nie ma takiej wyplaty. O której korpo i jakie stanowiska chodzi?
@mirko_anonim: xD
Może nie wielu, przesadziłem. Zależy od środowiska człowieka.
Nie sformułowałem całego tego wywodu tak jak powinienem, trudno.
Co do składni - @OTyUjuBobrze, bywalcem nie jestem, i nie wiem, kto w jakich miejscach i na ile toleruje ironię. Wybacz. Tak po prostu się chciało
@mirko_anonim: w sensie szanty? też lubie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta