Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +426
Geodezja - największa pomyłka w moim 30-letnim życiu.
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie
Studia czasochłonne i wymagające. ArcGIS, QGIS, AutoCAD, BricsCAD i inne programy - wszystko biegle, razem z toolboxami, wtyczkami, sryczkami. Pracy na rynku niewiele, jeśli już to przede wszystkim w państwowych urzędach, w służbie cywilnej. Na koniec logujesz się na konto bankowe i widzisz TO. Wyżaliłem się z rana to spadam na drzewo.
#pracbaza #studbaza #zalesie

źródło: 0E7868E4-4920-412E-A5C8-57E3C2F152F3
Pobierz
Znajomy otwiera na majówkę lody dubajskie, takie typowe stoisko ze ścianką do zdjęć ale jest zainwestowane w trochę anturażu. Jaka cena za gałkę byłaby najlepsza żeby ludziom nie było za drogo ale jednocześnie żeby patologia jakaś nie zajmowała niepotrzebnie kolejki?
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi
#pracbaza #wroclaw #jedzenie71 #gotujzwykopem #patologiazewsi

źródło: krasnal_dubajski_maly_koncentrat_4
PobierzIle za gałkę we Wrocławiu?
- 19 zł 8.3% (52)
- 29 zł 9.9% (62)
- 33 zł 81.8% (511)
#pytaniedoeksperta #it #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
Uprzedzajac: w domu tego nie zrobie, bo nie mam slota w laptopie na karty ani adaptery.
@qscc: Wrzucaj na YT.