Aktywne Wpisy

Larsberg +187
Mam wrażenie że wraz z premierą RDR2 dobiliśmy do graficznej ściany w grach wideo. Tytuły z najwyższej półki które ukazały się po tym arcydziele Rockstar może i miały większe wymagania ale nie oferowały przy tym bardziej realistycznej czy szczegółowej grafiki. Nadchodzące GTA VI po tym co mogliśmy zobaczyć na trailerach też tego poziomu raczej nie przebije.
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace
#rdr2 #gry #grafikakomputerowa #pcmasterrace

Farezowsky +70
Przechodzę sobie powoli kolejny raz Cyberpunka i kurde, za każdym razem mówię sobie, jaka dla mnie to jest wybitna gra.
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred
Fabuła, świat, rozgrywka, wszystko mi tutaj pasuje.
Dodatkowo patrząc po discordzie, reddicie to mam wrażenie, że społeczność wokół tej gry jest jedną z najbardziej aktywnych jeśli chodzi o gry singleplayer.
Obyśmy dostali niedługo jakieś nowe informacje o potencjalnym filmie/serialu z tego uniwersum
#cyberpunk #gry #cdprojektred

źródło: photomode_12032025_013734
Pobierz
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie tu ulubione gry z dzieciństwa.
Zapraszam do pobrania z poniższego źródła pliku pdf i dowolnego rozpowszechniania. Mała uwaga: lista jest tak subiektywna jak tylko się dało więc oburzanie się nią nie ma sensu 😊
megawrzuta.pl/el9n5wdf
#grykomputerowe #gry #nostalgia #staregry
źródło: 111
Pobierz@Sen_Jak_Prawdziwy: w sumie co w tym dziwnego? Jak jest dobra gra, to robi się popularna i dużo osób w nią gra, bo jest zwyczajnie dobra. Ludzie mają nie grać w Wiedźmina, Gothica czy Baldure'a tylko dlatego, że to zbyt mainstreamowe?
@interpenetrate: czy ja wiem xD dzieci czesto sie interesuja co robili rodzice i jakie mieli zabawy. Mój Młody jak uslyszał o bajce było sobie zycie i ze bardzo lubilem to sam chcial obejrzec.
źródło: gta-3_ztww
Pobierz@Sen_Jak_Prawdziwy: nie ma nic złego i śmiesznego w byciu normalnym Polakiem. :)
@Viesti:
No ale przecież tu są prawie same dobre gry. Tylko ten wiedźmin g---o i wstyd, więc nie ma tragedii.
@Sen_Jak_Prawdziwy: "iksde" to śmiech/wyśmianie.
źródło: temp_file372986272635548885
Pobierz@Viesti: Kawał dobrej roboty! Dzięki za sentymentalną podróż po grach z dzieciństwa. Dopisałbym parę tytułów ale przecież każdy ma taką swoją indywidualną listę, moja na pewno nie będzie znacząco odbiegać od Twojej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@morgiel ale szkalowanie gothica to oznaka 30 iq, nie afiszowalbym sie