Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Elberus: mam nadzieję że mi zacznie przesyłać 20 złotych miesięcznie, jak jej wyślę numer konta, bo w końcu co to jest 20 złotych miesięcznie
  • Odpowiedz
@Elberus: jprdl, jaka bezczelna żebraczka. Zaraz mi się przypomina kawał o żulu, który wystawał sobie pod sklepem i jeden gość zawsze mu dawał 5 zł, aż pewnego dnia dał 2 i żul się pyta skąd ta zmiana, a typ odpowiada, że dziekco na studia wysyła i musi oszczędzać, a żul na to, że ok, ale dlaczego jego kosztem. :P To jest ten sam poziom bezczelności...
  • Odpowiedz
@Elberus: z drugiej strony patrząc, jeżeli ktoś ogląda jakiegoś twórcę czy strimera codziennie, w sumie kilkadziesiąt h w miesiącu

To jak nie da nawet suba to tak jakby siedział w knajpie długie godziny i nie kupił nawet coli

Wiadomo ktoś powie że są reklamy więc elo nic nie płacę za rozrywkę, ale pewnie ta sama osoba ma adblocka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@nocnica @VZee @f9JXBEArQ2H4TKl @jazdaniebieski2023 @p3oo1 @WaltherW @drheist @NPCno123123 @RedBaron @Flypho

Ona to serio mowila, ale widzialem jej dluzsza wypowiedz z tego strima i ona narzeka bo ona wziela kredyt i planowala splacac czesc kredytu twitchem,ale ... Nie może bo nie ma takich wplywow z tego twitcha.

I nawet straszyla widzow, ze jak nie beda leciały donejty to ona bedzie musiala ograniczyć strimowanie
  • Odpowiedz
@bzyku95: Zawsze może zrobić dostęp tylko dla subskrybentów, no ale wiadomo że wtedy atencja nie będzie się zgadzać, bo większość się wypisze.
  • Odpowiedz
@nocnica ona chce sie zenic w tym roku, i tez pieniadze z twitcha mialy isc na jej wklad na slub i wesele :D

Aaa i jeszcze j----a widzow ze lepiej zeby przesylali jej donejty a nie system subskrypcji czy cos, bo z donejtow wiecej kasy jej zostaje.
  • Odpowiedz