@Elberus sama nic nie da spoleczenstwu, nie chce rozwiazywac ludziom problemow ale ja mam marzenia, chce podrozowac itd xd na takim egoizmie daleko nie zajedzie
@Elberus: jprdl, jaka bezczelna żebraczka. Zaraz mi się przypomina kawał o żulu, który wystawał sobie pod sklepem i jeden gość zawsze mu dawał 5 zł, aż pewnego dnia dał 2 i żul się pyta skąd ta zmiana, a typ odpowiada, że dziekco na studia wysyła i musi oszczędzać, a żul na to, że ok, ale dlaczego jego kosztem. :P To jest ten sam poziom bezczelności...
Ona to serio mowila, ale widzialem jej dluzsza wypowiedz z tego strima i ona narzeka bo ona wziela kredyt i planowala splacac czesc kredytu twitchem,ale ... Nie może bo nie ma takich wplywow z tego twitcha.
I nawet straszyla widzow, ze jak nie beda leciały donejty to ona bedzie musiala ograniczyć strimowanie
To jak nie da nawet suba to tak jakby siedział w knajpie długie godziny i nie kupił nawet coli
Wiadomo ktoś powie że są reklamy więc elo nic nie płacę za rozrywkę, ale pewnie ta sama osoba ma adblocka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ona to serio mowila, ale widzialem jej dluzsza wypowiedz z tego strima i ona narzeka bo ona wziela kredyt i planowala splacac czesc kredytu twitchem,ale ... Nie może bo nie ma takich wplywow z tego twitcha.
I nawet straszyla widzow, ze jak nie beda leciały donejty to ona bedzie musiala ograniczyć strimowanie
Project manager za 8k. No ktoś tu chyba kłamie xD.
Aaa i jeszcze j----a widzow ze lepiej zeby przesylali jej donejty a nie system subskrypcji czy cos, bo z donejtow wiecej kasy jej zostaje.
źródło: hqdefault
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora