Wpis z mikrobloga

#famemma Nie wiem czy ktoś to kiedyś wyłapał 13:54 Alan podchodzi do narożnika Denisa, zbija żółwika z Szachtą, po czym chciał też przybić z Dawidem Załęckim na co słychać "S--------j" i za chwilę Dawid pyta Szachtę "Na c--j mu łapę podałeś tej k----e", a Szachta się zaczyna tłumaczyć XD
Drinx - #famemma Nie wiem czy ktoś to kiedyś wyłapał 13:54 Alan podchodzi do narożnik...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Drinx: z ciekawości oglądałem walkę żeby zobaczyć jak się oef bije i w sumie źle nie było.
Co do pytania do swojego przydupasa to nie on zagrał tylko jakiś trener, chyba że jest brzuchomówcą 🤔
  • Odpowiedz
  • 16
@Drinx mnie zawsze rozbraja że ludzie szanują starego zaleckiego jaki to on niby w porządku i w ogóle. Nie dymi na konfach to uchodzi za porządnego gościa a wszedł w świat freak fightow jak sam zaatakował z synem Alana, potem marconia też chciał bić. Jedyna różnica że jest może mądrzejszy niż synek i nie wypowiada się patologicznie jak synek ale syn musiał mieć skądś przykład
  • Odpowiedz
@schnee: Stary załęcki się kontroluje. Jestem z okolic Torunia i widzę z kim ten Dawid lata, same gangusy. On sam pewnie też ma sporo za uszami tylko nasz nieudolny system sprawiedliwości nie zdołał mu tego udowodnić. Słyszałem że był sutenerem.
  • Odpowiedz