Wpis z mikrobloga

Wszedłem sobie na stronę Nawrockiego żeby znaleźć barwny program czy inne, ciekawe informację.

Cóż, zdziwiłem się. Strona Nawrockiego składa się z dwóch zakładek - wpłać pieniądze na kampanie albo 'Zaangażuj się' (czyt. - zrób coś dla niego za darmo).

Jedno wielkie xD

#wybory #polityka #nawrocki #polska #bekazpisu
ATAT-2 - Wszedłem sobie na stronę Nawrockiego żeby znaleźć barwny program czy inne, c...

źródło: image

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2: Typ wygląda jak cwaniaczek karierowicz, wzbudza wręcz nieufność. Pewnie wystawili takiego no-name żeby się źle nie kojarzyło, ale już sama jego morda mi się źle kojarzy
  • Odpowiedz
@ATAT-2 absolutnie mnie to nie dziwi. Nie wyobrażam sobie nikogo kto głosowałby na Nawrockiego albo na Trzaskowskiego ze względu na program. Na Nawrockiego głosują ci co nienawidzą PO, na Trzaskowskiego ci co PiSu, to tylko spirala pseudo-walki i nie liczy się zupełnie program. To trochę jak jak wyścig MediaMarkt z Saturnem na rynku niemieckim.
Zawsze czytam programy kandydatów na prezydenta i jeszcze nigdy nikt z rozsądnym programem nie zdobył nawet 4%.
  • Odpowiedz
  • 2
jeszcze nigdy nikt z rozsądnym programem nie zdobył nawet 4%

@ja_to_ktos: ja się nie spodziewałem, że spojrzę na program i nagle się do niego przekonam. Ot byłem ciekawy co w ogóle by w takim programie zawarł bo pod tym kątem wciąż jest to dla mnie człowiek zagadka
  • Odpowiedz